Sådan tilsluttes en Xbox 360 med en Netgear-adapter

Xbox 360 leveres med muligheden for at oprette forbindelse til internettet via en trådløs eller kabelforbindelse. Mange mennesker foretrækker den trådløse forbindelse, da den ikke involverer spredning af yderligere kabler over rummet, og Netgear-adapteren fungerer godt til dette formål. Du skal bruge Netgear-softwaredisken for at forbinde en Xbox 360 med en Netgear-adapter.

Sæt Negear-adapteren bag på din Xbox 360-konsol, og tænd konsollen. Hvis Netgear-adapteren begynder at lede efter en trådløs forbindelse, er du allerede færdig. Dette fungerer kun, hvis du ikke har oprettet forbindelse til Xbox Live siden oktober 2009.

Fjern Netgear-adapteren, og indsæt softwaredisken, der fulgte med adapteren, i konsollen. Luk bakken, og vent på, at konsollen læser disken. Du skal muligvis trykke på "Enter" på din Xbox 360-controller, hvis konsollen ikke læser disken automatisk.

Vælg "Ja", når konsollen spørger, om du vil opdatere, og vent derefter på, at Netgear-softwaren installeres på din Xbox 360-konsol. Det tager kun få minutter, men det kan tage op til 15-20 minutter. Det fortæller dig på skærmen, hvor meget tid der er tilbage.

Vent til softwaren er færdig med at downloade til din konsol, og fjern derefter disken fra bakken. Sluk for din konsol. Indsæt Netgear-adapteren bag på din Xbox 360-konsol via USB-porten. Tænd konsollen igen, og den skal nu registrere den trådløse forbindelse i dit område.

Test forbindelsen ved at logge ind på din konto og gå til Xbox Live. Prøv at downloade en spildemo, tapet eller andet element. Hvis download er gennemført, er du forbundet. Hvis ikke, skal du prøve at installere softwaren og opdatere dit system igen.

Tips

Xbox tilføjede en opdatering til systemet i oktober 2009 for trådløse adaptere. Opdateringen ville automatisk være installeret, hvis du havde logget på siden da.