Sådan vises batteriprocenten på iPhone for at angive det resterende batterilevetid

Et simpelt trick, der kan hjælpe med at styre iPhone-batterilevetiden, er at indstille det resterende batteri for at være synligt. Denne indikator for batteriindikator er som standard slukket i iOS, og mens det tilføjer et element af enkelhed til statuslinjen, er det ensomme batteriikon ikke særlig informativt - for mig alligevel. Vi skal ændre dette, så procentdelen af ​​batteriladning er altid synlig både på låseskærmen og i startskærmen på iOS, lige ved siden af ​​batteriikonet. Dette vil give dig en meget bedre ide om, hvor meget af en afgift der er tilbage på iPhone, og også hvor opladet telefonen er, før du leder ud af døren.


Og ja, batteriindikatorindikatoren fungerer ens på iPhone, iPad og iPod touch, men fokuset er her på iPhone. Dette skyldes for det meste, at dets iPhone-brugere, der dræner batteriet, undrer sig over, hvor meget der er tilbage, eller hvor meget længere telefonen har, indtil den er på et bestemt niveau.

Vis indikator for batteriprocent i iOS

Dette viser batteriets levetidstalindikator i iOS sammen med batteriikonet i statuslinjen øverst på en iPhone, iPad eller iPod touch:

  1. Åbn appen Settings på iPhone, og gå til "General"
  2. Vælg "Brug" og skift kontakten ved siden af ​​"Batteriprocent" til ON
  3. Afslut fra indstillinger som normalt

Du får øjeblikkeligt se ændringen i øverste højre hjørne og tilføjer lidt "xx%" til venstre på batteriet. Procentindikatoren opdateres, både når batteriet tømmes, og når batteriet oplades.

At foretage denne ændring vil give dig en meget bedre øjeblikkelig visuel indikator for den resterende batterilevetid samt give dig en grov ide om, hvor meget batteri bestemte aktiviteter bruger. For eksempel er en 10% reduktion i batterilevetiden tydeligt mærkbar, når procentvisningsindikatoren vises, men uden procenten er den slags forandring sædvanligvis umulig at registrere ved at kigge på ikonet alene eller se direkte på brugen pr. Ladning.

Dette er en af ​​de indstillinger, som jeg ville ønske, som standard, og jeg foretager normalt forandringen på venner og familier iPhones, når jeg også ser det ud på deres enheder. Jeg har hørt flere klager fra iPhone-brugere, "ikke ved, hvor meget batteri de har forladt", og at indstille procentvis indikatoren synlig for den resterende batterilevetid har tendens til at løse denne klage helt, da det er ret nemt at forestille sig, hvad 75% betyder mod et ikon det gør ikke forskelligt fylde for godt (mindst en gang til det er i det røde)

Måske det, der ville være endnu mere nyttigt, ville være en resterende indikator, som ligner de batteridetaljer, du kan se i Mac-menulinjen, som opdaterer, hvor meget tid der er tilbage på Mac-batteriet, afhængigt af hvordan computeren bruges. Det ville være en rigtig god funktion at tilføje til iPhone, men i øjeblikket skal du bare aktivere procentdelen og begynde at lære, hvordan brugen påvirker batteriets levetid. Et andet enormt hjælpsomt trick i den forreste ser også indikatorerne for batteriforbrug i iOS, hvilket kan vise dig, hvad er svinene suger ned batterilevetiden, som ofte er ting som 3D-spil og video.

Bemærk, at hvis du bruger en iPhone Plus med det virkelig imponerende batteriladning, er det lidt mindre vigtigt, og iPad-brugere har en tendens til at få et meget langt liv ud af en enkelt opladning, men det gør jeg stadig muligt på alle mine personlige enheder. Hvis du ikke er for begejstret med, hvordan dit batteri fungerer, skal du ikke gå glip af disse tricks, der rent faktisk virker for at forlænge batterilevetiden for alle iPhones, uanset mærke og model.