Hvad er en Fast Ethernet-switch?

For at forstå, hvad en hurtig ethernet-switch er, skal du først forstå to separate netværksudtryk: "hurtig ethernet" og "switch". Sammensat laver de et værktøj, der sender data i høj hastighed over et netværk.

Hurtig Ethernet-definition

"Hurtigt ethernet" er et udtryk, der undertiden bruges til at beskrive ethernetimplementeringer hurtigere end 10 megabit per sekund (Mbps).

Skift definition

En "switch" er en hardwareenhed, der filtrerer og transmitterer datapakker gennem en computer eller et netværk af computere. Ethernet-kabler tilsluttes den i den ene ende og til en computer eller anden netværksenhed (såsom en printer) i den anden ende.

Typer af Fast Ethernet

Hurtigt Ethernet kaldes mere almindeligt 100BaseT, 100 Mbps versionen af ​​Ethernet eller 1000BaseT eller Gigabit Ethernet, 1000 Mbps versionen.

Switches vs Hubs

Switche har en betydelig fordel i forhold til hubs, fordi de kan filtrere og sende data specifikt til computeren eller enheden på netværket, der har brug for dataene, snarere end til anden hardware, der er tilsluttet, hvilket gør netværksbrug meget hurtigere.

Switches versus routere

Routere indeholder mere kompleks software til styring af dataoverførsel over et netværk end switche, hvilket gør dem ideelle til at dirigere store mængder indgående og udgående bredbåndsinternetdata.

Hurtigere internetadgang

De fleste hurtige ethernet-switche er nu i stand til at bruge både 10 og 100 Mbps hastigheder, og hvis de er tilsluttet en computer eller et netværk, der er designet til højere hastigheder, giver det hurtigere internetadgang.