Gør Mac OS X Annonere tiden til bedre tidshåndtering

Din Mac kan mundtligt annoncere tiden takket være en lille indstilling begravet i systemindstillingerne. Selvom det ved første øjekast kan virke som en meningsløs flare, er det faktisk en fantastisk måde at hjælpe med at styre din tid på, enten ved hjælp af en variant af Pomodoro-metoden eller bare for at fortælle dig, hvornår varigheden på 15 minutter, 30 minutter eller en time er op .

  • Åbn Systemindstillinger fra Apple-menuen og klik på "Date & Time"
  • Under fanen "Ur" skal du markere feltet ud for "Announce the time:" og derefter indstille enten "I timen" eller en halv time eller kvart time
  • Luk ud af System Prefs

Selvfølgelig kan du også ændre stemmen til tiden, Siri (Samantha) og Daniel er to populære valg, der lyder godt.

For at få en ide om, hvordan klokkeslættet lyder, skal du starte Terminal og skrive følgende:

say "its 11 o clock"

Du kan også bruge nogen af ​​de andre tekst til taleindstillinger i Mac OS X fra TextEdit eller andre steder, eller vent bare på den næste time-blok.

Hvis du er en total opgave og time management junkie, overvej at bruge dette ud over at få din Mac til at give dig besked om, hvornår kommandolinjens opgaver er færdige.

En vigtig note: Hvis din Mac er tæt på hvor du sover, er det ikke den bedste mulighed for at forlade aktiveret hele tiden, fordi det vil fortsætte med at fortælle dig klokken selv kl. 3:00, når du forsøger at slappe af. Der er ikke nogen planlægningsmulighed for at holde annoncerne begrænset til bestemte timer. Derfor skal du tilpasse indstillingerne lidt manuelt hele dagen eller bare dempe din Mac, når du har fået nok af Samantha til at fortælle dig hvad er klokken.