Sådan spiller du Duck Hunt på Emulator

Da Nintendo Entertainment System blev lanceret i Amerika i 1985, blev det lanceret med "Duck Hunt" som en af ​​dets mange lanceringstitler. "Duck Hunt" fulgte med en fastgørelse til en let pistol, så spillerne kunne rette en pistolformet controller mod deres tv-skærm, da de forsøgte at skyde ænder ud af himlen i denne jagtsimulator. Selvom en lyspistolcontroller ikke kan bruges, er det muligt at spille "Duck Hunt" gennem emuleringssoftware på din pc, og det tager kun et par enkle trin.

Åbn din webbrowser, og naviger til en webside, der tilbyder gratis NES-emuleringssoftware. Emulator Zone, Zophar's Domain og Cool ROM er et par af de websteder, der tilbyder denne service.

Download emulatoren efter eget valg. Nestopia, VirtuaNES og Jnes er nogle af de emulatorer, der tilbydes fra disse websteder. Sørg for at downloade software, der er kompatibel med dit operativsystem, og at bemærke, hvor din downloadede fil gemmes.

Installer emuleringssoftwaren ved at dobbeltklikke på installationsikonet på din computer og følge installationsinstruktionerne på skærmen.

Naviger til et websted, der indeholder NES-ROM'er i din webbrowser. Cool ROM, Free ROM'er og Romnation er et par af de websteder, der tilbyder denne service.

Søg efter en "Duck Hunt" ROM ved hjælp af søgesektionen på websiden. Download "Duck Hunt" ROM. Sørg for at bemærke, hvor den downloadede fil er gemt på din computer.

Kør emuleringssoftwaren, du installerede i trin 3, ved at dobbeltklikke på applikationsikonet på din computer. Dobbeltklik på "Duck Hunt" ROM. "Duck Hunt" skal starte på en virtuel skærm på din pc.

Brug "Tab" -tasten til at vælge, hvilken spiltype du vil spille. Tryk på "Enter" -tasten for at bekræfte dit valg.

Flyt musen rundt for at bruge din musemarkør som din sigtede reticle. Din museknap fungerer som din trigger. Klik på den for at skyde et skud.

Tips

Med emuleringssoftware kan du når som helst gemme dit spil ved at klikke på fanen "Indstillinger" i applikationsmenuen og vælge "Frys tilstand". For at indlæse dine spildata skal du klikke på fanen "Indstillinger" og vælge "Optøningstilstand."

Advarsler

Videospilemulering bør kun bruges til spil, du ejer.