Sådan installeres printere uden softwaren

Det kan være meget frustrerende, når du lige har købt en ny printer fra en ven, et garagesalg eller en anden kilde, og du får det hjem med det formål at installere det, og der ikke er nogen software! Du kommer til at indse, at du ikke har den nødvendige driverdisk til printeren.

Ikke at have softwaren behøver ikke at være et problem, men følg bare disse enkle trin til printerinstallation, så udskriver du på ingen tid!

For at starte printerinstallationen skal du først slutte computeren til printerenheden. Sørg for, at de er tilsluttet korrekt.

Tænd for din computer, og tænd printeren, når den er startet og afsluttet opstartsproceduren.

Vælg menuen "Start", og vælg derefter "Indstillinger".

Vælg derefter "Printere og faxenheder".

Vælg derefter indstillingen "Tilføj en printer".

Når printerguiden starter, skal du vælge "Næste" og lade computeren "registrere plug and play-printer".

Hvis din computer ikke kan finde den rigtige driver, skal du vælge den relevante printerport (sandsynligvis USB) og derefter vælge producenten af ​​printeren.

Til sidst skal du vælge netværksprintermodellen fra rullelisten og klikke på "Næste". Hvis printerenheden ikke var på listen, eller af en eller anden grund, at driveren ikke var tilgængelig på systemet, kan du altid besøge producentens websted og downloade installations-cd'en fra dem.

Tips

Installation af en netværksprinter uden softwaren er også enkel. De fleste moderne printerdrivere (netværk, laser osv.) Skal være tilgængelige fra producenten. Hvis printeren er en kombinationsenhed (printer / fax / kopimaskine), og du vil bruge alle funktionerne, skal du muligvis downloade applikationssoftwaren fra producenten.