Sådan udslettes et foto

Elementer, du har brug for

  • Billedfil

  • Computer

  • Fotoredigeringssoftware

Måske vil du gerne isolere et bestemt objekt fra et foto og skildre det over en hvid baggrund til en annonce. Eller måske opretter du en festinvitation og har brug for at udslette et område for at tilføje oplysningerne. Med fotoredigeringssoftware som Photoshop CS3 kræver det kun et par enkle trin at vælge dele af dit billede og udfylde dem med en solid, uigennemsigtig farve.

Åbn dit foto i Photoshop CS3. Vælg "Åbn" i menuen Filer, og vælg den fil, du vil redigere.

Brug det rektangulære teltværktøj til at vælge det område, du vil udfylde med hvid farve. Hvis området har en ikke-rektangulær form, skal du bruge Lasso-værktøjet, der findes i værktøjspanelet i venstre side af vinduet.

Vælg "Rediger> Udfyld". Når du bliver bedt om at angive påfyldningsfarven, skal du vælge “Hvid” under “Brug” i rullemenuen. Vælg "OK".

Alternativt kan du bruge viskelæderværktøjet i værktøjspanelet til at gøre bestemte områder af dit foto lysere. Rediger penselstørrelse og opacitet, så de passer til dine præferencer.

Brug Dodge-værktøjet i værktøjspanelet, hvis du bare vil lysne områder af dit billede i stedet for at gøre det helt hvidt, for at gøre lysere, mellemtoner eller skygger i et bestemt område lysere.