Hvordan sælger jeg ubrugte mobiltelefonminutter?

Ubrugte mobiltelefonminutter behøver ikke spildes, hvis du vælger at skifte telefon eller forudbetalte tjenester. Mange mennesker ønsker at købe rabat på forudbetalte mobiltelefonminutter. En sikker metode til at sælge forudbetalte minutter og foretage et hurtigt salg er at sælge dem til mindre end den faktiske værdi, eller hvad du har betalt for dem. Det er vigtigt at give vigtige detaljer vedrørende mobiltelefonminutter, når du forsøger at videresælge de forudbetalte minutter, når du foretager et problemfrit salg.

Trin 1

Opret en annonce på et auktionswebsted, der indeholder alle de specifikke detaljer. Angiv transportørnavnet på det forudbetalte minutkort, hvor mange minutter der er på kortet og eventuel udløbsdato. Angiv en pris for salget eller en startpris for auktionen. Annoncer i rubrikannoncer kan også bruges til at oprette annoncer til at sælge forudbetalte minutter, der ikke er brugt.

Trin 2

Tjek din e-mail eller din auktionskonto regelmæssigt, da du muligvis modtager spørgsmål eller tilbud til salg af de forudbetalte minutter.

Send det forudbetalte telefonminutkort eller mail indløsningskoden, hvis der ikke er et kort, der kan indløse minutterne. Hvis du sælger gennem rubrikannoncerne, skal du oprette et sikkert offentligt sted for at møde personen og gennemføre salget.