Sådan omdannes en lommeregner til en metaldetektor

Alderen med bredbåndsnetværk kombineret med eksplosionen af ​​personlige videodelingswebsites online, som drev et antal phenominon, der frembringer tekno-nørden i os alle. En sådan video er en film produceret af en teenagedreng, kun kendt som "Razorg606". Denne video spredte sig over internettet som en løbeild, fordi den indeholdt et fantastisk trick, der let kunne imponere dine venner - hvordan man omdanner en lommeregner til en metaldetektor. Tricket i sig selv var meget simpelt og kunne udføres på mindre end 5 minutter. Resultaterne af evnen til at oprette en metaldetektor med en lommeregner varierede. Nogle mennesker håner ideen og kalder den en svindel, mens andre entusiastisk erklærer, at de selv har gjort det. Vi lader dig være din egen dommer. Disse materialer er sandsynligvis let tilgængelige for dig, så det vil være et let eksperiment for dig at prøve. Sørg for at efterlade en kommentar for at fortælle os, hvor vellykket du var med at gøre en lommeregner til en metaldetektor.

Sådan omdannes en lommeregner til en metaldetektor

Saml alle dine materialer ved dit skrivebord eller arbejdsområde, så alle genstande er let tilgængelige.

Tænd for din AM-radio. Det er bedst, hvis du kan finde en lille håndholdt radio, især hvis den har nogenlunde samme overfladestørrelse som din lommeregner. Vi har også hørt rapporter om, at du kan bruge en walkie talkie snarere end en radio, så det kan være en god idé at prøve det som et alternativ. Tænd din radio med lydstyrken højt nok til tydeligt at høre det statiske, og juster frekvensen, så den er så høj på AM-frekvensspektret, som du kan få, uden at indstille en radiostation.

Tænd din lommeregner. Det er bedre, hvis du har en batteridrevet lommeregner i stedet for soldrevet. Mange regnemaskiner slukkes automatisk, hvis de er inaktive i et par minutter, så prøv at finde en billigere model, der ikke har denne funktion.

Når radioen er tændt og justeret, og lommeregneren er tændt, skal du placere lommeregneren med forsiden op på bagsiden af ​​AM-radioen. Det kan være nødvendigt at justere positionen en smule, men når begge emner er i position, skal du høre det statiske på radiokontakten for at være mere en stabil tone.

Når radioen og lommeregneren er placeret korrekt, skal du vikle tape omkring dem for at fastgøre begge enheder i denne position.

Flyt din nye håndholdte metaldetektor over din testmetalgenstand med lommeregnerens side nedad. Lommeregnerens metaldetektor skal bippe, når den nærmer sig objektet, og bippe hurtigere, når den passerer over metallet.

Elementer, du har brug for

    • En lommeregner
    • En AM-frekvensradio
    • tape
    • Metaltestobjekt

Tips

Prøv at sikre din metaldetektor til lommeregner med en snor, så du kan svinge den som en pendelum over jorden, mens du går.