Sådan kontrolleres min DSL-hastighed

Mange DSL-internetudbydere citerer specifikke upload- og downloadhastigheder, som deres tjeneste giver deres brugere, men du bemærker muligvis, at dine hastigheder ser ud til at være forskellige. Den hastighed, hvormed din computer uploader eller downloader oplysninger, kan variere meget, afhængigt af hvor mange andre brugere der aktuelt har adgang til Internettet, og hvor langt din computer er fra DSL Internet Service Provider. Hvis du vil vide de nøjagtige hastigheder på din DSL-internetforbindelse, kan du bruge en hastighedstest, der er tilgængelig gratis online.

Trin 1

Få adgang til linket i sektionen Ressourcer til Speedtest-webstedet, som er en tjeneste, der tester dine DSL-internetoverførsels- og downloadhastigheder.

Trin 2

Vent til listen over testservere udfyldes i midten af ​​websiden. Find serveren på listen, der er markeret med en roterende guldstjerne, som angiver, at den er tættest på din computers placering.

Trin 3

Sådan kontrolleres min DSL-hastighed

Klik på den roterende guldstjerne ved siden af ​​serverens navn, og klik derefter på ikonet "Begynd test" øverst i vinduet. Vent på, at downloadhastighedstesten er afsluttet, og find derefter din aktuelle downloadhastighed i feltet til venstre på websiden.

Trin 4

Klik på knappen "Upload test" for at starte DSL-uploadhastighedstesten. Vent til testen er færdig, og find derefter din aktuelle uploadhastighed i feltet til venstre på hjemmesiden.

Sådan kontrolleres min DSL-hastighed

Klik på knappen "Ny server" i højre side af websiden for at starte hastighedstesten igen med en anden server. Sammenlign de nye resultater med de tidligere resultater for at få din gennemsnitlige upload og download DSL-hastighed.