Sådan vises en e-mail-adgangskode i Outlook 2007

Folk læres ofte ikke at skrive deres e-mail-adgangskoder overalt for at maksimere sikkerheden. Selvom det er rigtigt, at en adgangskode skrevet på papir kan være en forpligtelse, kan dette skabe en situation, hvor det er vanskeligt at flytte en e-mail-konto til et andet e-mail-program senere, hvis du ikke kan huske din adgangskode. Ved hjælp af et gratis hjælpeprogram kaldet Mail PassView kan du gendanne din gemte adgangskode fra Outlook 2007 og flytte din e-mail-konto til en anden klient.

Trin 1

Download Mail PassView fra linket i afsnittet "Ressourcer" i denne artikel. Mail PassView er et gratis værktøj, der viser alle de gemte adgangskoder til Outlook-e-mail-kontoen på computeren. Uddrag hjælpeprogrammet til den valgte placering, og kør det derefter. Alle de gemte e-mail-adgangskoder på systemet vises. Hvis du har brug for at oprette en fil med den gemte adgangskode for at flytte den til en anden computer, skal du fortsætte til trin 2.

Trin 2

Højreklik på den e-mail-konto, som du har brug for adgangskoden til, og klik på "Kopier valgte emner".

Trin 3

Åbn Notesblok.

Trin 4

Højreklik i vinduet Notesblok, og klik derefter på "Indsæt". E-mail-kontonavnet, adgangskoden og serveren vises i vinduet.

Klik på "File", og klik derefter på "Save As" for at gemme filen på det sted, du vælger. Slet filen, når du er færdig med at bruge den til at beskytte dine kontooplysninger.