Sådan bruges Pixel Tracking

Overvågning af, hvordan besøgende bruger dit websted, er en vigtig del af at være webmaster, uanset om du driver et personligt websted eller en e-handelsbutik. En metode til overvågning af besøgsbrug er pixelsporing, en proces der involverer placering af små 1x1 billeder på bestemte sider, så du ved, hvornår besøgende indlæser den specifikke side. Selvom der er et antal analyseprogrammer, der kan automatisere pixelsporingsprocessen, kan du udføre grundlæggende pixelsporing med intet andet end dit websteds brugsstatistikker.

Opret et billede med en højde og bredde, der begge er en pixel. Farve billedet, så det har samme farve som dit websteds baggrund, eller gør det gennemsigtigt, hvis du bruger grafiksoftware såsom GIMP, Photoshop eller Paint Shop Pro, der understøtter gennemsigtighed. Gem billedet som en .gif- eller .png-fil, og giv det et beskrivende navn, så du nemt kan genkende den side, som pixelen sporer.

Upload sporingspixelbilledet til dit websides server. Placer den i mappen, hvor andre billeder til dit websteds sider gemmes.

Åbn den side, du vil tilføje pixelsporing til i en tekst- eller HTML-editor, enten på din server eller på din computer. Hvis din server tilbyder online redigering, vil dette give dig mulighed for at implementere pixelsporing straks; hvis du implementerer det på din computer, skal du stadig uploade siden til serveren, så pixelsporing fungerer.

Vælg en placering på siden inden for "body" -tags i sidens kode. Tilføj linjen "" uden anførselstegnene udvendigt, hvor "img_dir" er navnet på katalogmappen, som dit billede er gemt i, og "img_name.gif" er navnet på pixelbilledet og dets udvidelse.

Gem siden, og upload den om nødvendigt til din server. Hver gang siden vises, indlæses billedet med en pixel, men det vil ikke være synligt for brugeren. Hver af disse visninger øger visningsstatistikken for billedet med en i dit websteds brugsstatistikker.

Tips

Ved at placere en sporingspixel på den side, der vises efter et vellykket køb, kan du spore salg uafhængigt af dit websteds betalingstjeneste. Oprettelse af flere kopier af dit sporingspixelbillede og at give hver kopi et unikt navn giver dig mulighed for at konfigurere sporing på flere sider. Visningsstatistikken for hvert billede angiver, hvor mange visninger den specifikke side det var modtaget på.

Advarsler

Grundlæggende pixelsporing tager ikke højde for situationer som brugere, der genindlæser den side, som pixlen vises på, så antallet af visninger for en pixel svarer muligvis ikke nøjagtigt til antallet af faktiske unikke besøg på siden. For en mere nøjagtig pixelsporing er en analysetjeneste nødvendig.