Sådan låses et Airtel SIM-kort op

Der kan være et tidspunkt, hvor du skal låse dit Airtel SIM-kort op. Du skal låse koden op på dit SIM-kort for at låse din mobiltelefon op. Hvad kortet indeholder, er en IMEI-kode, du har brug for for at låse din Airtel-mobiltelefon op. Med IMEI-koden giver din mobiltelefonudbyder dig oplåsningskoden. Når du har din oplåsningskode, er du i stand til at foretage telefonopkald, sende tekstbeskeder eller surfe på nettet med din Airtel-telefon.

Trin 1

Skub og skub beskyttelsesdækslet op fra bagsiden af ​​din telefon. Fjern batteriet og SIM-kortet. Læs IMEI-koden på dit SIM-kort.

Trin 2

Skriv IMEI-koden ned. Sæt batteriet og SIM-kortet tilbage, hvor de hørte hjemme. Skub beskyttelsesdækslet tilbage på din Airtel-telefon.

Trin 3

Kontakt din mobiltelefonudbyder. Bed dem om oplåsningskoden. Giv dem IMEI-koden, modellen og producenten af ​​din mobiltelefon og dit mobiltelefonnummer.

Trin 4

Fortæl dem dine kontooplysninger. For at bekræfte, at du er ejeren af ​​din mobiltelefon, skal du angive dit kontonummer, din gadenavn og de sidste fire cifre i dit CPR-nummer.

Indtast oplåsningskoden i din Airtel-telefon. Klik på knappen "OK / Menu". Du skal nu være i stand til at bruge din telefon.