En Nice & Simple Binær Clock Screen Saver til Mac OS X

Minimalt stylede urskærmsparere er ret populære, og vi har delt en række af dem her før, men det er svært at få mere minimal end et binært ur. Den passende navn BinaryClock er bare det, en gratis og simpel binær urskærmsparer til OS X, der har nogle fine farveeffekter, der ændrer sig med tiden. Binære ure er også sjove, fordi den gennemsnitlige person kan se på det med fuldstændig forvirring, mens du kan læse tiden (og rolig, hvis du ikke ved hvordan du læser binære ure, forklarer vi det simpelthen under).

  • Få BinaryClock gratis fra GitHub

For at installere kvartsfilen som en pauseskærm, download filen "BinaryClock.qtz" fra GitHub og gem den til ~ / Downloads eller skrivebordet. Start nu Systemindstillinger fra Apple-menuen og vælg Desktop & Screen Saver. Find filen BinaryClock.qtz, og træk det og slip det i preview-panelet på skærmbeskytterens panel for at installere det. Alternativt, men måske bedre for de fleste avancerede brugere, kan du bare kaste .qtz filen i ~ / Library / Screen Savers / for at installere det manuelt.

BinaryClock har et par konfigurationsmuligheder med hensyn til skærmsparere farveskemaer, og du kan vælge at skjule eller vise tallene på uret selv. Taler om at vise tal, hvis du er ny til at læse binære ure, er det bedst at holde dem vist, indtil du får fat i at læse tiden.

Hvordan læser jeg et binært ur alligevel?

Selv om det kan se fremmed, er det faktisk lettere at læse, end man måske tror ved første øjekast. Denne pauseskærm gør det endnu mere simpelt, fordi det ikke indeholder tiden i sekunder, men den grundlæggende ide er bare et spørgsmål om at tilføje de fremhævede tal i øverste række for at få timen og tilføje de fremhævede tal i nederste række for at få minutterne. Skærmbilledet nedenfor viser dette med de viste tal, og når du husker positionerne på tallene, kan du gemme dem, og metoden forbliver den samme.

Du finder ud af, at ikke alle binære ure er placeret præcis på samme måde, men metoden til at fortælle tiden er den samme, om tallene vises i kolonner eller rækker.

Opdatering: Lige efter at have offentliggjort dette, opdagede vi en mindre, omend vigtig tastatur i BinaryClock pauseskærmen, hvor i 4 minutter dupliceres to gange, hvoraf den anden skal være nummer 2. I grunden, hvis du viser tallene, men don ' t rette det i dit hoved, så tiden vil være slukket med to minutter. Formentlig vil buggen blive rettet af udvikleren hurtigt, men enhver med kendskab til Quartz Composer kan også gøre det selv nemt.

Opdatering 2: Ovenstående typografi er blevet rettet, det var hurtigt!