VLC Player til Mac OS X kan være død

Opdatering: VLC har offentliggjort dette forklarende tilstanden af ​​VLC for Mac-projektet, idet det hedder, at "VLC for Mac death er" stærkt overdrevet ", og understreger, at størstedelen af ​​udviklingsproblemerne vedrører GUI, tilsyneladende er det ikke så risikabelt som nettet har antaget.

VLC Player til Mac OS X kan godt være tæt på slutningen af ​​det liv, medmindre nogle Mac-udviklere kan træde ind for at overtage understøttelsen af ​​codebase. I en uhyggelig virkelighedskontrol siger VLC-udvikleren Rémi Denis-Courmont følgende:

" Der er nu faktisk nul aktive udviklere til MacOS .

Som en umiddelbar konsekvens er 64-bits udgivelser til MacOS allerede sat på vent.
Jeg behøver ikke at nævne den forældede status for MacOS brugergrænsefladen.
Hvis det fortsætter, kan MacOS-supporten blive afbrudt som af VLC 1.1.0. Der er ingen at lave de nødvendige opdateringer til MacOS-supportkoden, for eksempel at understøtte den nye VLC-videoudgangsarkitektur.

Under hensyntagen til læringskurven til VLC-udvikling mener jeg, at det er rimeligt at sige, at situationen nu er kritisk . ”

VLC er langt fra min yndlings videoafspiller, den er cross platform kompatibel og virker problemfrit med næsten alle videotyper smidt på den. Jeg håber virkelig, at nogle dygtige udviklere kommer ind for at overtage Mac OS X-divisionen, det ville være meget ked af det, hvis Mac-brugere tabte yderligere VLC-udgivelser.

VideoLAN Forums: VLC søger Mac OS X Developers