WatchOS 2 Update til Apple Watch Tilgængelig til Download & Installer

Apple har udgivet watchOS 2 til Apple Watch-ejere. Opdateringen giver en håndfuld nye funktioner til Apple Watch, herunder native apps, en række nye urudsigter, komplikationer fra tredjeparter, en valgfri natstandstilstand og generelle forbedringer af brugbarheden og ydeevnen af ​​enheden.

Opdateringen anbefales for alle Apple Watch-ejere at installere.


Download og installation af WatchOS 2-opdateringen kræver, at iOS 9 eller nyere kører på den parrede iPhone. Downloaden selv vejer omkring 515 mb og ankommer som en Over-the-Air download fra Apple Watch-appen, hvilket gør det ret simpelt.

Sådan downloades og installeres WatchOS 2 Update på Apple Watch

Opdatering af WatchOS-software er det samme på alle Watch-enheder:

  1. Slut Apple Watch til opladeren, sørg for at den har mindst 50% opladning
  2. Deltag i et wi-fi netværk med iPhone parret til Apple Watch
  3. Start appen Watch på den parrede iPhone og gå til fanen "My Watch"
  4. Vælg "General" efterfulgt af "Software Update" og tryk derefter på "Download og installer"

Du skal acceptere nogle servicevilkår (efter omhyggelig læsning af det selvfølgelig) for at starte installationen af ​​WatchOS 2.0

Da opdateringen af ​​WatchOS 2 skal hentes fra Apple Servers og overføres via Bluetooth til Watch selv, kan installationen tage et stykke tid. Downloadning af opdateringen til Watch kan tage fra 1 til 4 timer på en forholdsvis hurtig bredbåndsforbindelse, så vær ikke foruroliget, hvis opdateringen tager et stykke tid. På samme måde, hvis du er i et bind for tid, vil du muligvis afskrække opdatering til WatchOS 2, indtil du har tilstrækkelig tid til at lade både iPhone og Apple Watch afslutte download og installation af WatchOS 2.0.

Da der ikke er nogen bruger tilgængelig port på Apple Watch, vil du være forsigtig med ikke at afbryde softwareopdateringen under installationen. Bortset fra grundlæggende fejlfinding som at tvinge den til at genstarte eller nulstille og slette en Apple Watch, skulle en fast Watch blive givet til Apple til support, enten via en Apple Store eller via en mail i supporttjenesten. Det er naturligvis ubelejligt, men eventuelle problemer i watchOS-opdateringer kan som regel undgås ved at følge ordentlig protokol til at installere WatchOS og Apple Watch systemsoftware.

WatchOS 2 var oprindeligt beregnet til at ankomme sammen med iOS 9, men blev forsinket i sidste øjeblik for at løse en uspecificeret fejl.

Apple Watch i vandret natstandstilstand vist ovenfor .