Afspil QuickTime Movies Full Screen uden QuickTime Pro på Ældre Mac OS X

Hvis der er en irriterende ting om QuickTime Player på tidligere versioner af Mac OS X, er det som standard manglen på fuldskærmstøtten. Heldigvis løser moderne versioner det problem, men hvis en Mac kører en tidligere version af OS X og har en ældre version af QuickTime Player, hvad skal du gøre?

Hvis du vil spille QuickTime-film på fuld skærm, skal du typisk $ 30 til QuickTime Pro for de ældre versioner af Mac OS X pre Leopard eller bruge en tredjeparts applikation som VLC. Betal ikke $ 30 og download ikke den ekstra software, hvis du ikke behøver det, og takket være en meget enkel tredoblet AppleScript, der skalerer filmen til din skærmstørrelse, behøver du ikke. Meget trist!


Sørg for, at din version af QuickTime Player ikke understøtter fuldskærmstilstand, hvis den finder den tilgængelig under menuen "Vis" med "Indtast fuld skærm" mulighed for at afspille videoen eller filmen ... moderne versioner af OS X alle har fuld skærm indbygget i QuickTime Player.

OK, så du har en gammel version af Mac OS X uden fuld skærm indbygget support, ikke noget problem. Dette script er super nemt, følg disse trin for at afspille QuickTime-film i QuickTime-afspilleren i QuickTime Player på gamle versioner af Mac OS X.

  1. Start AppleScript Script Editor - Spotlight for "Script Editor"
  2. Indtast følgende nøjagtigt:
    • fortæl applikationen "QuickTime Player"
    • nuværende skærmbillede på frontfilmen
    • ende fortælle
  3. Kompilér og gem som "fuldskærm"
  4. Start din QuickTime-film, og start din fuldskærmskript

Det er så nemt. QuickTime afspiller videoen i fuld skærm, på trods af ikke at være QuickTime Pro.

Selvfølgelig behøver moderne versioner af QuickTime ikke at gøre dette, de kan indtaste fuldskærmstilstand direkte og uden brug af et script, og der er ikke behov for at ploppe ned $ 30 for noget, fordi QuickTime Pro ikke længere er i nye verisons af OS X, men for de ældre Mac'er fungerer dette trick fint.