Sådan ARC tekst i Flash

Du kan oprette tekst i Adobe Flash ved at bruge tekstværktøjet og derefter formatere det vandret eller lodret. Egenskabsinspektøren giver dig mulighed for at formatere tekst endnu mere. Som med andre objekter i Flash kan tekst opdeles i elementer og omgrupperes. Hvis du har brug for at bue tekst, kan du adskille hvert element i din tekst for at oprette den ønskede figur. Konvertering af din tekst til et symbol gør det lettere at arbejde med, når den er redigeret.

Trin 1

Åbn din Flash-fil, og vælg "Tekstværktøj" fra værktøjspaletten.

Trin 2

Vælg et tekstformat fra "Egenskaber" -inspektøren, og skriv derefter din tekst på scenen.

Trin 3

Konverter teksten til et symbol ved at vælge "Modify" og "Create Symbol" fra værktøjslinjen eller ved at trykke på "F8" -tasten på dit tastatur. Navngiv symbolet, vælg "Grafik" og tryk på "OK".

Trin 4

Åbn biblioteket ved at vælge "Vindue" og "Bibliotek" i værktøjslinjen eller "Ctrl + L" og dobbeltklikke på tekstsymbolet i biblioteket for at redigere det.

Trin 5

Vælg teksten, og klik derefter på "Modify" og "Break apart" i værktøjslinjen, eller tryk på "Ctrl + B" for at opdele hvert bogstav i teksten.

Trin 6

Vælg "Undervalgsværktøj" fra værktøjspaletten, og vælg derefter bogstaverne individuelt, indtil du har det ønskede bueudformning.

Omgrupper teksten i biblioteket ved at vælge "Rediger" og "Gruppe" på værktøjslinjen eller "Ctrl + G." Klik derefter på "Scene 1" i tidslinjen for at vende tilbage til din primære Flash-skærm.