Sådan fjernes mit Lenovo S10 CMOS-batteri

CMOS-batteriet er nødvendigt for at vedligeholde systemoplysninger, såsom indstillinger, tid og dato. Hvis du har en Lenovo S10, der med jævne mellemrum producerer fejl, såsom at miste systemets tid og dato eller skærmfejl vedrørende CMOS, skal du muligvis udskifte CMOS-batteriet, et lille rundt batteri på bundkortet. Heldigvis er dette en proces, der kan gøres billigt, hvis du selv udfører arbejdet. Du bliver nødt til at få adgang til bundkortet, identificere CMOS-batteriet og udskifte det med den samme model af batteriet.

Fjernelse af S10 Desktop Cover

Trin 1

Fjern alle kabler fra bagsiden af ​​Lenovo S10. Sørg især for, at strømkilden er fjernet, så der ikke opbygges elektricitet, mens du bruger computeren.

Trin 2

Frigør låsen på siden af ​​computerkassen, og træk computerdækslet af. Læg dækslet til side, og rør ikke ved indersiden af ​​computeren.

Aflad enhver statisk elektricitet, der kan have opbygget din krop. Dette kan gøres ved enten at røre ved en jordet metalgenstand eller bruge en antistatisk håndledsrem, der er tilgængelig online eller i lokale computerbutikker.

Fjernelse af CMOS-batteriet

Trin 1

Find bundkortet på Lenovo S10. Dette kort skrues fast i computerkassen på den side, der ligger overfor det aftagelige dæksel. Det er et stort kredsløbskort, som alle computerkomponenter er tilsluttet.

Trin 2

Find CMOS-batteriet. Det er et rundt, fladt batteri placeret mellem PCI-ex 16 og PCI-ex 4 udvidelsesstik. Hvis du ikke kan finde disse slots, skal du kigge efter det runde batteri på den modsatte side af bundkortet fra processoren.

Trin 3

Fjern CMOS-batteriet ved forsigtigt at binde det ud med en lille flad skruetrækker.

Skub det nye batteri på plads, så det passer under metalklemmen, der holder det på plads.