Sådan analyseres trykte medier

Printmedier er reklamer, der kører i aviser og magasiner. Annoncer er en form for kommunikation, som virksomheder bruger til at informere og overtale offentligheden. Uanset om vi er opmærksomme på dem eller ej, er trykte reklamer overalt omkring os. Den gennemsnitlige amerikaner udsættes dagligt for cirka 3.000 reklamemeddelelser. Analysering af trykte annoncer giver dig mulighed for at afdække den skjulte sandhed bag brandets mål.

Blad gennem et magasin, og find en annonce, der fanger din opmærksomhed. Printannoncer har kun cirka to til tre sekunder til at fange læsernes opmærksomhed. Det overordnede design, der i høj grad er afhængig af billedet eller billederne, indstiller ikke kun annoncen, men primerer læseren til kopien.

Se på de visuelle komponenter i en annonce, når du først har fundet en, der interesserer dig. Spørg dig selv: Hvordan afbildes virksomheden, produktet eller tjenesten? Hvordan er billedet eller billederne relateret til kopien?

Næste undersøg kopien Du kan definere strategien inden for en printannonce ved at analysere dens kopi. Se på overskriften, hvis der er en. Hvordan griber det din opmærksomhed? Fokuserer budskabet på den følelsesmæssige oplevelse, eller fokuserer den på specifikke egenskaber?

Analyser derefter publikationen. Hvilke demografiske detaljer giver publikationen væk? Markedsføres dette magasin mod mænd eller kvinder? Gennemsnitlig husstandsindkomst? Uddannelsesstatus? Hvad kan du antage om læsernes livsstil?

Endelig skal du definere opfordringen til handling. Forbrugerne vil vide, "Hvad er der for mig." Hvad leder annoncen forbrugeren til at gøre? Besøg vores websted for mere information; send denne kupon til en gratis prøve og besøg en lokal forhandler for en testkørsel i dag er alle eksempler på opfordringer til handling.

Tag et skridt tilbage og se på meddelelsen som en helhed, og du vil opdage, at reklamer er en blanding af visuelle og verbale signaler, der lokker forbrugerne et øjeblik eller to af deres tid.

Elementer, du har brug for

  • Magasin

  • Udskriv annonce

  • Strategisk tænkning