Sådan klipes en scene fra en DVD til brug i en PowerPoint

Microsofts PowerPoint-software giver brugerne mulighed for at oprette diaspræsentationer, og mange mennesker holder det meget simpelt med dias fulde af tekst og grundlæggende grafik. Dette kan være både kedeligt og begrænsende, så PowerPoint giver brugerne mulighed for at indsætte fotografier, lydklip og videoklip i dias for at gøre en præsentation levende. Hvis det videoklip, du vil bruge, er en scene fra en DVD, er det muligt at udtrække den scene med et par enkle softwareværktøjer, så længe du har lovlig ret til det.

Trin 1

Download DVD-ripping software. Der er et antal gratis softwarepakker såsom HandBrake, der kan behandle dvd'er til MPEG- eller AVI-film.

Trin 2

Download videoredigeringssoftware. Grundlæggende pakker som Apples iMovie og Microsoft Movie Maker er gratis og leveres med de fleste Mac'er og pc'er. Hvis din computer ikke har en kopi, skal du downloade dem fra Apple- eller Microsoft-webstederne.

Trin 3

Dobbeltklik på de downloadede ".exe" -filer for at åbne installationsprogrammerne på en pc. På en Mac åbnes de automatisk. Følg instruktionerne på skærmen for at installere rippeprogrammet.

Trin 4

Indsæt den DVD, du vil bruge. Nogle DVD'er kan have kopibeskyttelse, der forhindrer dem i at blive rippet. Selvom det er muligt at downloade software for at bryde denne beskyttelse, er det ulovligt at gøre det. I henhold til amerikansk lov om ophavsret er det ulovligt at fremstille digitale kopier af kommercielle dvd'er til personlig brug. Hvis du har juridiske rettigheder til materialet på DVD'en, skal du fortsætte.

Trin 5

Åbn DVD-rippeprogrammet. Vælg DVD'en, og klik på "OK". Vælg et navn og en destination for filen, og hvilket format du vil optage den i. MPEG er bedst til PowerPoint. Klik på "Rip".

Trin 6

Start din filmeditor. Klik på "File" og "Open". Vælg filmfilen oprettet af din DVD-ripper. Når den åbnes, skal du vælge den scene, du ønsker, ved at klikke og trække den, og derefter klikke på "Rediger" og "Kopiér".

Trin 7

Opret en ny filmfil ved at klikke på "File" og "New". Klik på "Rediger" og "Indsæt" for at indsætte dit klip. Klik på "File" og "Save" for at gemme dit klip som en separat MPEG-film.

Trin 8

Åbn den PowerPoint-præsentation, du vil indsætte filmen i.

Trin 9

Gå til det dias, som filmen skal vises på, og klik på "Indsæt". Vælg "Film og lyde" og derefter "Film".

Vælg din klipfil, og klik på "Indsæt". Du bliver bedt om at vælge, om filmen skal afspilles automatisk, når diaset vises, eller når der klikkes på det. Når du har klikket på dit valg, linkes din film til PowerPoint-filen.