Sådan oprettes din egen XBox 360-strømforsyning

Elementer, du har brug for

  • Blød klud

  • Lang tynd pind

  • Torx skruetrækker

  • Phillips juvelerens skruetrækker

  • PC strømforsyning

  • Loddekolbe

  • Lodde

  • Elektrisk ledning

  • Wire strippere

  • Trådskærere

  • Stik

  • Mærkater

  • Pen

  • Bærbar boremaskine

Xbox 360 er afhængig af en specialiseret strømforsyning til at levere den nødvendige elektricitet til at køre de elektroniske komponenter, der udgør videospilkonsollen. Det er ikke kun dyrt at udskifte en defekt strømforsyning, men også vanskelig, da den skal bestilles fra et servicecenter. Du kan lave din egen Xbox 360-strømforsyning ved at tilpasse en billig og let tilgængelig pc-forsyning. Du bliver også nødt til at foretage en ændring af Xbox 360, så gør det kun, hvis du er fortrolig med at bruge et loddejern. Den strømforsyning, du laver, fungerer så godt som den, der fulgte med Xbox 360.

Åbning af Xbox 360

Læg den bløde klud ned på et bord. Fjern alle kabler fra Xbox 360, og læg den ned på den bløde klud. Fjern frontpladen ved at gribe det øverste hjørne med venstre hånd og klemme, mens du trækker op i bunden med højre hånd. Læg frontpladen til side.

Skub højre side af yderkassen ind, og indsæt den lange tynde pind. Slip de fire tapper på plaststykket indeni, der er øverst. Tryk på tænd / sluk-knappen, og gentag processen på højre side for at frigøre fanerne.

Drej Xbox 360 med forsiden nedad på den bløde klud. Træk op på den nederste hylde, og fjern de 14 skruer med Torx-skruetrækkeren. Sæt Xbox 360 tilbage med forsiden opad på den bløde klud, og træk den ydre kasse af bundkassen. Fjern skruerne i bagpanelet med Torx-skruetrækker. Fjern bagpanelet og de to sidepaneler.

Fjern skruerne fra metalskærmen med Torx-skruetrækkeren. Træk metalskærmen op, og fjern udskubningsknappen i siden ved hjælp af fingerneglen. Læg metalskjoldet til side.

Skru DVD-drevet ud af bundkassen ved hjælp af Phillips juvelerens skruetrækker. Løft DVD-drevet op, og fjern de to kabler, der er tilsluttet det, ved at trække hvert kabel lige ud. Læg DVD-drevet til side. Fjern alle skruerne fra bundkortet ved hjælp af Phillips juvelerens skruetrækker. Tag bundkortet op og læg det på den bløde klud.

Ændring af Xbox 360

Vend over bundkortet og læg det ned på den bløde klud. Find strømstikket og lod den ene ende af hver ledning til de følgende ben, der er mærket 1 til 10: Lod den ene ende af en ledning til pin 1, 2 og 3; lodde den ene ende af en ledning til pin 4, 5 og 6; lodde den ene ende af en ledning til pin 7; lodde den ene ende af en ledning til pin 8.

Fastgør en etiket nummereret med ledningens stift til enden af ​​hver af ledningerne, der er tilsluttet strømstikket.

Brug den bærbare boremaskine til at lave et hak i hjørnet af bundkortets afskærmning, så ledningerne kan føres igennem. Skub ledningerne gennem hakket. Lav et hak i bundkassen med den bærbare boremaskine, og træk ledningerne igennem. Genmonter bundkortet til Xbox 360-sagen. Saml Xbox 360 igen.

Lod et stik til enden af ​​hver af ledningerne, der kommer ud fra Xbox 360. Lod et stik til hver af ledningerne, der kommer fra pc-strømforsyningen. Brug pennen til at sætte en nummereret etiket på hver ledning med navnet på stiften.

Lod lodtrådene på Xbox 360 og pc'ens strømforsyning sammen. Lad loddet afkøle.

Sæt pc-strømforsyningens netledning i stikkontakten. Tænd Xbox 360, og nyd at bruge den med den strømforsyning, du selv har oprettet.

Tips

Berør en metaldel inde i Xbox 360 for at aflade statisk elektricitet, inden du berører bundkortet.

Advarsler

Lad aldrig en strømforsyning blive våd, da den kan forårsage en elektrisk kortslutning. Åbning af Xbox annullerer din garanti.