Mit SanDisk-kort fungerer ikke

SanDisk Secure Digital (SD) -kort bruges til at gemme filer og tage musik-, foto- og videosamlinger på farten. Hvis dit SanDisk-kort ikke fungerer korrekt, kan du foretage fejlfinding af problemet for at få kortet i gang igen. Hvis alt andet mislykkes, kan du formatere SanDisk-kortet. Formatering skal være din sidste udvej, fordi det sletter alle data. Denne metode kan dog være nøglen til at få dit kort til at fungere.

Trin 1

Tjek dit SanDisk-kort for at se, om det er et SD-kort eller et SDHC-kort (høj kapacitet). SD-kort større end 4 GB er SDHC-kort, som ikke kan læses af mange ældre computere og bærbare enheder.

Trin 2

Læs enhedens instruktionsmanual for at sikre, at den er kompatibel med filformaterne på SD-kortet. For eksempel kan ikke alle bærbare medieafspillere afspille formater som .wmv eller MP4.

Trin 3

Aftør forsigtigt snavs eller støv på SanDisk-kortstikkene med en fnugfri, blød klud. Sæt dit SD-kort i igen, indtil du hører det lille "klik", der sikrer en korrekt forbindelse.

Trin 4

Klik på knappen "Start" på skrivebordet (eller "Windows" -logoet i Vista). Klik på "Denne computer." Højreklik på dit SanDisk-kort under "Enheder med flytbar lagerplads." Vælg "Format". Vælg standardindstillingerne, og klik på "Start format." Skub kortet ud, når formateringen er færdig ved at dobbeltklikke på ikonet "Sikker fjernelse af hardware" i proceslinjen og vælge dit SanDisk-kort. For at forhindre skader skal denne procedure udføres hver gang du skubber kortet ud.

Trin 5

Undersøg dit SD-kort fra toppen, og se efter et hak til venstre. Hvis du ser en, er kortet skrivebeskyttet, hvilket betyder, at intet kan gemmes på kortet. Hvis du ser et glidende hak, skal du skubbe det i den modsatte retning. Indsæt kortet igen, og prøv at kopiere en fil til det.

Besøg producenten af ​​din enheds websted. Kig efter linket eller fanen "Support". Find din enhed på listen. Søg efter området med de nyeste drivere og firmware. Download de nyeste filer til din enhed. Skub dit kort ud og sæt det i igen for at se, om det fungerer.