Sådan installeres XBox Live

Elementer, du har brug for

  • Højhastighedsinternet

  • Kredit- eller betalingskort (valgfrit)

  • Xbox 360-netværksadapter (valgfri)

Lige siden Xbox LIVE blev oprettet til den originale Xbox, har Microsoft strømlinet tilmeldings- og installationsprocessen. I dag kan spillere bruge praktisk talt enhver højhastighedsinternetudbyder med konsollen. Spillere kan oprette deres konti ved hjælp af en computer eller via deres internet-klar Xbox 360. Når alt er installeret korrekt, giver Xbox LIVE spillere mulighed for at spille deres foretrukne Xbox 360-spil online.

Konfigurer din højhastighedstjeneste derhjemme. Xbox LIVE understøtter kun højhastighedsinternet, såsom kabel eller DSL. Hver tjenesteudbyder har sine egne installationsprocedurer; se din udbyders specifikke instruktioner for at afslutte opsætningen af ​​din tjeneste. Ofte vil udbyderen udstyre dig med et selvinstallationssæt eller sende en tekniker til at udføre installationen.

Tilslut din Xbox 360 til dit højhastighedsinternet. Der er to grundlæggende måder at gøre dette på. Den første metode er at slutte din Xbox 360 direkte til dit modem eller router via Ethernet-kabel. Forskellen mellem en modemforbindelse og routerforbindelse er, at et modem kun kan oprette forbindelse til en enhed ad gangen, og en router kan oprette forbindelse til flere enheder, hvilket gør en router til det ideelle valg. Opret forbindelse til routeren eller modemet ved først at slukke for routeren eller modemet, slutte det til Xbox 360 via Ethernet-kabel og derefter tænde for modemet eller routeren igen. Den anden mulighed er at oprette en trådløs forbindelse, som kræver, at du køber en Xbox 360 trådløs netværksadapter. Adapteren lokaliserer og opretter automatisk forbindelse til de ønskede trådløse netværk i nærheden. Se adapterens specifikke instruktioner for opsætningstrin.

Opret din Xbox LIVE-konto. Der er to måder at oprette en Xbox LIVE-konto på; online eller via din Xbox 360. Gå til Xbox.com, og vælg linket "Deltag i Xbox LIVE", og følg trinene for at oprette din konto. Se Referencer for et link til siden til oprettelse af konto. Hvis du vælger at oprette en konto på din Xbox 360, skal du tænde konsollen, trykke på knappen "Guide" og vælge "Deltag i Xbox LIVE." Dette åbner en guide til oprettelse af en konto, der guider dig gennem trinnene. Du kan oprette enten en guld- eller sølvkonto. Forskellen mellem de to er, at du skal betale et månedligt gebyr for guldkontoen, mens sølvet er gratis. Guldkontoen tilbyder dog snesevis af ekstra funktioner, såsom online gameplay. Der kræves et kreditkort til guldkontoen.