Spil kompatible med Logitech Extreme 3D Pro

Logitech Extreme 3D Pro er et joystick designet til pc'er. Brugt i videospil har Extreme 3D Pro-controlleren et præcist twisthåndtag med en otte-vejs gummihatteafbryder. Controlleren har også 12 fuldt programmerbare knapper og glatte gaskontroller. Joysticket bruges primært i flysimulatorspil for at tilføje endnu et niveau af realistisk kontrol over virtuelle fly.

Flight Simulator X

"Flight Simulator X" er et spil produceret og distribueret af Microsoft. Spillet har en realistisk verden med snesevis af fly. Udgivet i 2008 indeholder "Flight Simulator X" mere end 80 missioner over hele kloden. En realistisk vejrcyklus giver dig mulighed for at være vidne til dagskiftet fra daggry til eftermiddag til aften inden for en flyvning. Simulatoren giver brugerne mulighed for at opleve, hvordan det er at flyve 32.000 fod i luften. Yderligere spilfunktioner inkluderer en online-tilstand, der giver dig mulighed for at køre mod andre spillere og en gratis tilstand, der giver brugerne mulighed for at flyve frit uden en opgave.

X-Plane V. 9.0

"X-Plane V. 9.0" er et computerspilssimuleringsspil udviklet af ValuSoft. Med en "E" -klassificering (for alle) er "X-Plane" kompatibel med Mac OSX og Windows XP-operativsystemer og derover. Fremhævede fly i spillet inkluderer Bell 206 Jet-Ranger-helikopteren, Cessna 172-letflyet, Concorde og Mach-3 XB-70 Valkyrie-jet. Hvert plan i spillet kan tilpasses, inklusive malingjob, instrumentpanel, gas og våben. Over 18.000 lufthavne er tilgængelige for at lande på, inklusive eksklusive placeringer som hangarskibe, helikopterplader og olierigger. En bemærkelsesværdig funktion i spillet er Space Shuttle-tilstand, som giver spillerne mulighed for at kredser om planeter og måner eller flyve gennem det ydre rum.

Rise of Flight: The First Great Air War Iron Cross Edition

"Rise of Flight: The First Great Air War Iron Cross Edition" er et flysimuleringsspil fra første verdenskrig udviklet af 777 Studios. Udgivet i 2010, "Rise of Flight" har intens luftkamp i historiske, realistiske omgivelser. Den forbedrede grafik har HDR-belysning (High Dynamic Range) med opdaterede skylag, realistiske regndråber og nøjagtige vindmønstre, der interagerer med røg og vindsokker. Spiltilstande inkluderer en offline-tilstand til singleplayer-missioner, multiplayer dogfight-tilstand med support til op til 64 spillere og en hurtig missionsbygger til at skabe brugerdefinerede kampscenarier. Otte nøjagtige WWI-fly er tilgængelige at lege med sammen med snesevis af spejdere, fighter, bombefly og recon-fly.