Apple begivenhed officielt planlagt til september 9th, iPhone 6 forventes

Apple har udsendt presseinvitationer til en begivenhed den 9. september 2014. Invitationen, der vises over courtesy of Wall Street Journal, er simpel og kryptisk, der blot siger "Wish we could say more" og viser datoen "9.9.2014".


IPhone 6 forventes at være stjernen på showet, der tilbydes i to størrelser med 4, 7 "og 5, 5" skærme. En nylig rapport foreslog, at Apple vil afsløre den bærbare enhed, der almindeligvis hedder iWatch ved 9/9-arrangementet. Begge enheder siges at benytte sig af flere nye iOS 8-funktioner, herunder HomeKit, en hjemmeautomatiserings suite og HealthKit, en serie af sundhedssporingsorienterede funktioner.

9. september falder sammen med, hvad Re / Code, Wall Street Journal og Bloomberg rapporterede for flere uger siden som lanceringsdatoen for iPhone 6. Det er sandsynligt, at iOS 8 og OS X Yosemite også vil have offentlige fragtdatoer, der blev annonceret ved arrangementet.

Der er masser af rygter omkring iPhone 6, men det er mest sandsynligt at blive inkluderet i den nye enhed. Det er en ny tynder redesignet kabinet, større og mere holdbare skærme, et forbedret kamera og en hurtigere A8-processor. Ryger omkring iWatch foreslår, at det vil overvåge brugerens sundhed og fitnessaktivitet og måske øge andre Apple-tjenester.

Den 9. september begivenhed vil blive afholdt på Flint Center for Performing Arts, et stort mødested placeret på De Anza Community College, ikke langt fra Cupertino campus af Apple Inc. Virksomheden har historie på stedet, da Flint Center er hvor Steve Jobs debuterede den oprindelige Mac i 1984.