Sådan bruges et XBox 360-rat med en XBox

Elementer, du har brug for

  • Xbox 360

  • Xbox 360 rat

Xbox 360-spilkonsollen har mange tilbehør for at forbedre spiloplevelsen. For spil, der involverer kørsel eller væddeløb, er et specialiseret Xbox 360-rat tilgængeligt. Mens den originale Xbox 360-spilcontroller fungerer på alle disse videospil, giver ratcontrolleren en mere realistisk spiloplevelse.

Tilslut pedalbasen, der følger med Xbox 360-rattet, til racerhjulet med RJ-11-kablet, der er inkluderet i Xbox 360-rattesættet. Sæt den i porten på pedalbasen og porten på racerhjulet.

Indsæt to nye alkaliske AA-batterier i batteripakken bag på Xbox 360-rattet. Hvis du ikke har batterier, skal du sætte hjulet i en stikkontakt ved hjælp af den vekselstrømsadapter, der følger med rattet. Husk, at du ikke vil opleve kraftfeedback og vibrationer fra kollisioner i spillet, hvis du vælger at bruge en batteripakke som din strømkilde.

Tryk på den midterste Xbox-guide-knap i tre sekunder for at tænde rattet. Tænd den Xbox 360-spilkonsol, du vil bruge med rattet. Tryk på tilslutningsknappen på konsollen ved siden af ​​afbryderknappen efterfulgt af tilslutningsknappen på rattet.

Åbn DVD / spildrevet på konsollen. Indsæt et køre- eller racerspil. Brug knapperne X, Y, A og B i midten af ​​rattet på samme måde som ved en original Xbox 360-controller til at navigere i opstartsskærmene.