Vis System Info, Hostname, og OS X Version på Mac OS X 10.7 Lion Login Screen

Før Mac OS X 10.7, plejede du at kunne klikke på "Mac OS X" -teksten for at vise yderligere systemoplysninger om Mac'en, der viser ting som IP-adresse, OS X-version og build-nummer og maskinens Hostname. Apple tog den mulighed ud af Mac OS X Lion, men du kan få del af det tilbage med en standardkommandoprompt.

  • Start terminalen og indtast følgende kommando:
  • sudo defaults write /Library/Preferences/com.apple.loginwindow AdminHostInfo HostName

  • På login-skærmen skal du klikke på uret for at se systemoplysningerne på loginskærmen

Du skal indtaste administratoradgangskoden, når du bliver spurgt, og indstillingen vil være på plads, næste gang du åbner Mac OS X Lion login-skærmen. Husk, at du skal klikke på uret for værtsnavnet og versionsoplysningerne for at være synligt på loginskærmen. Teksten vises sammen med de andre menulinjeelementer.

Hvis du klikker for at vise teksten, ligner tidligere versioner af Mac OS X, men klik på uret er noget uanvendeligt. Ideelt set kan du vise disse data på samme måde som du kan føje en besked til Lion login-skærmen, men der er i øjeblikket ingen kendte metoder til at gøre det, medmindre du kun vil manuelt tilføje værtsnavn og versionsnummer selv. Der er flere muligheder for Lion login-vinduet i serverversionen af ​​operativsystemet, så måske vil nogle af dem også kunne overgå til klientversionen.