Få Siri til at give vejledning fra Google Maps

Du er sikkert klar over, at du kan spørge Siri til retninger, og den personlige assistent vil lede dem til dig via Apple Maps. Dette er en glimrende funktion, der skal bruges under kørslen, da den holder dig fokuseret og forhindrer dig i at kvæle rundt på skærmen for meget, hvilket også forekommer at være en stadig mere billetlig lovovertrædelse i nogle områder. Men hvad nu hvis du hellere vil bruge Google Maps til dine anvisninger? Selvom der ikke er nogen direkte Siri-kommando, gør dette, med tilføjelsen af ​​et simpelt verbalt trick til en standardanvisning, kan du få Siri til at betjene din rute via Google i stedet for Apple Maps, og det er super nemt at bruge.


Før du begynder, skal du have downloadet Google Maps til iPhone (App Store-link), hvis du ikke har gjort det endnu, det er gratis og en god ekstra kortlægningsapp, der skal have på iPhone post-iOS 6 alligevel.

  • Indkald Siri og bede om retninger til et sted, fulgt op med "via transit" eller "ved hjælp af transit"
  • Tryk på knappen "Rute" sammen med Google Maps-ikonet for at starte det for vejledning

Du kan sige enten "via transit" eller "ved hjælp af transit", vælg hvad der passer bedst for dig, og hvordan Siri fortolker din stemme og accent.

"Giv mig anvisninger til Park City, Utah, via transit "

eller

"Vis mig retninger til Los Angeles, Californien, ved hjælp af transit "

App Store vil også give mulighed for at rute gennem Waze og andre kort apps, hvis du har dem installeret, men Google Maps er det, vi leder efter her.

Dette vil få Siri til at trække App Store op kort, og hvis du har installeret Google Maps, vil du se det ikon med en "Rute" -knap, som derefter sender vejledningen via Google Maps frem for Apple Maps.

Forvent ikke at denne funktion skal forblive for evigt, fordi Apple Maps og Siri formentlig sandsynligvis vil tilbyde transit- og gåvejledninger, og dermed fjerne behovet for at omdirigere gennem yderligere apps, men i mellemtiden fungerer det. Ideelt set ville vi have mulighed for at indstille en standard Maps-app (og andre standardapps for den sags skyld) fra Siri, men det synes ret usandsynligt.

Dette praktiske trick blev fundet på Lifehacker