Sådan låses en deaktiveret iPod op

At nærme sig en iPod, der ikke reagerer, har meget at gøre med den enhed, du ejer. Generelt er der to typer enheder med tilsvarende to måder at adressere lockups på. IPod Touch-modellerne bruger adgangskoder, som, når de glemmes, låser adgangen ud. Andre iPod-modeller kan fryse, men skærmlåses ikke rigtigt på den måde, som iPod Touch kan.

iPod Touch Glemt kodeord

Ligesom iPhones og iPads bruger iPod Touch-enheder et iOS-operativsystem og deler så mange driftsfunktioner. Hvis du har glemt din adgangskode og forsøgt at indtaste en forkert kode seks gange i træk, låses iPod Touch som en sikkerhedsforanstaltning. Den eneste måde at låse op for Touch er at slette det helt. Der er to gendannelsesstier, men uden en tidligere sikkerhedskopi går sange, fotos og andre data tabt.

Gendan ved hjælp af iTunes

Slut din iPod Touch til den computer, som den oprindeligt blev synkroniseret med.

Åbn iTunes, og vælg din iPod Touch fra Enhed ikon. Du bliver muligvis bedt om din iPod Touch-adgangskode. Hvis det er tilfældet, kan du prøve en anden computer, som du har synkroniseret enheden med, eller gå videre til Gendannelsestilstand under.

Sådan låses en deaktiveret iPod op

Vent på, at iTunes automatisk synkroniserer og sikkerhedskopierer din iPod Touch. Når denne proces er afsluttet, skal du klikke på Gendan sikkerhedskopi og følg vejledningen for at genindlæse indhold på din iPod Touch.

Tips

Gendannelse af en iPod, der ikke er Touch, fungerer på samme måde, når du vælger enheden. Selvom der er et par forskelle i tekst, har knapperne den samme funktion. Selve iTunes-appen er i de fleste tilfælde backup til en iPod, der ikke er Touch.

Gendannelsestilstand

Slut din iPod Touch til en computer, og åbn iTunes.

Sådan låses en deaktiveret iPod op

Udfør en tvungen genstart ved at trykke på og holde nede Sove / vågne og Hjem knapper samtidigt. Fortsæt med at holde knapperne nede, når Apple-logoet vises, indtil meddelelsen om gendannelsestilstand ovenfor vises i iTunes. Klik på Gendan og din iPod Touch returneres til fabriksstatus og sletter din tidligere adgangskode.

Nulstil en iPod Touch

Når du kender din adgangskode, men din iPod Touch ikke reagerer, kan en soft reset muligvis være svaret. Tryk og hold på både Sleep / Wake-knappen og Home-knappen i ca. 10 sekunder, indtil Apple-logoet vises, og slip derefter knapperne. Denne teknik tvinger en genstart af iOS-operativsystemet og har ingen indflydelse på data eller indstillinger på din enhed.

Andre iPod-modeller

Mens nogle andre iPod-modeller end iPod Touch har en adgangskodefunktion kaldet Skærmlås, der kan føre til en glemt adgangskodesituation, kan denne funktion let omgåes, når du opretter forbindelse til iTunes til synkronisering. Da den eneste rute for musik og data er gennem iTunes til ikke-Touch-modeller, er iTunes sikkerhedskopien til din enhed. Du kan gendanne en iPod ved hjælp af den samme gendannelse ved hjælp af iTunes-metoden som vist ovenfor til iPod Touch.

Når disse iPod'er ikke reagerer, skal du bruge en af ​​flere model-specifikke reset-metoder. Disse procedurer genstarter operativsystemet på enheden og efterlader data og indstillinger intakte. Ingen forbindelse til en computer eller iTunes er påkrævet.

7. generation af iPod Nano

Tryk på og hold nede Sove / vågne og Hjem knapper samtidigt i ca. seks sekunder, indtil skærmen bliver mørk. Apple-logoet vises et øjeblik, og enheden genstarter.

iPod Nano 6. generation

Tryk på og hold nede Sove / vågne og Skrue ned knapper samtidigt i ca. seks sekunder, indtil Apple-logoet vises et øjeblik og enheden genstarter.

iPod Click-hjulmodeller

Flyt Holde skift til låst position og tilbage.

Tryk på og hold nede Menu og tryk derefter på center knap indtil Apple-logoet vises. Slip knapperne, og iPod'en nulstilles.

iPod Shuffle

Skub kontakten til Af vent, vent 10 sekunder og skub den til enten spille i rækkefølge eller shuffle play position. IPod nulstilles.