Sluk Flash-plugin'et i Google Chrome

Hvis du bruger Google Chrome som en webbrowser, har du sikkert bemærket, at Adobe Flash-pluginet som standard er indeholdt i appen, selvom du har afinstalleret Flash på din Mac. Dette er godt, fordi plugin'en er sandboxet, men nogle brugere vil muligvis deaktivere Flash Player-pluginet i Chrome alligevel.

Administrering af Adobe Flash Player-plugin er det samme på enhver platform, der kører Chrome, uanset om det er Mac OS X, Windows eller Linux. Eksemplet her bruger Chrome på en Mac i OS X.

Deaktivering af Adobe Flash Player-plugin i Chrome er nemt. Sådan gør du det i moderne og ældre versioner af Chrome-browseren.

Sådan slukker du Flash i Google Chrome

I de nyeste versioner af Chrome kan du skifte Flash fra og til med en dedikeret side med Flashindstillinger:

  1. I Chrome skal du gå til " Chrome: // Settings / Content / Flash " i URL-feltet og trykke på retur-tasten
  2. Veksle kontakten ved siden af ​​"Tillad websteder at køre Flash" til OFF-positionen

Flash bliver nu deaktiveret overalt i Chrome.

Deaktivering af Flash i Google Chrome

I tidligere versioner af Chrome kan du skifte Flash inden for de bredere pluginsindstillinger:

  1. Åbn Chrome, hvis du ikke har gjort det endnu, og skriv " omkring: plugins " i webadresselinjen, og tryk derefter på retur
  2. Find "Flash" eller "Adobe Flash Player" i plugin-listen og klik på "Deaktiver" for øjeblikkeligt at slukke Flash-pluginet i Chrome

Ændringen er øjeblikkelig og overfører til alle aktive browser faner og windows, så hvis Flash kører i en af ​​dem, ophører den.

Du behøver ikke genstarte Chrome, Flash bliver deaktiveret fra alle fremtidige browsersessioner. Genaktivere Flash-plugin er naturligvis bare et spørgsmål om at gå tilbage til menuen om: plugins og vælge det.

Husk, at den nøjagtige formulering kan variere, og udseendet kan se lidt anderledes ud, afhængigt af den version af Chrome, du bruger, og under hvilket OS, samt den version af Adobe Flash-plugin'et, der er installeret. Uanset om det kan deaktiveres i alle versioner af Chrome på denne måde.

Forresten skal du holde Chrome opdateret til den nyeste version for at få de bedste resultater ... dette inkluderer de nyeste evner til at skifte blitz fra og til, og opdatering af Chrome opdaterer også Flash-plugin'et.

Et par alternativer til helt at deaktivere eller afinstallere Flash er at bruge et Flash Block-plugin som ClickToFlash, Klik for at afspille plugin-indstillingen i Chrome eller at bruge et annonceblokeringsprogram, da det meste af den irriterende Flash kommer i form af reklame. Min personlige præference er at bruge Klik for at spille i selve Chrome-browseren. Dette giver dig mulighed for at bruge Flash, når det er nødvendigt for nogle hjemmesider, men det kører ikke automatisk uden brugerindgang.

Dette praktiske tip kom ind via Twitter, du bør følge os på twitter @osxdaily for mange gode tricks, vigtige nyheder og at holde dig ajour med det nyeste fra OSXDaily.