Sådan angives standard e-mail-adresse i Mail til Mac OS X

Mac-brugere, der har flere opsætninger af e-mail-konti med Mail-appen, kan ønske at ændre eller indstille den standard e-mail-adresse, der bruges i hele Mac OS X. Dette kan medvirke til at forhindre, at du ved et uheld sender en e-mail fra den forkerte e-mail-adresse, hvilket skal være særligt nyttigt for dem, der jonglerer arbejde og personlige e-mail-konti i Mail-appen.


Hvad dette skal gøre, er at angive standard e-mail-kontoen for enhver ny e-mail-meddelelsessammensætning i Mail-appen. Det omfatter nye mail kompositter oprettet fra Mail.app og også andre steder i Mac OS X, som en mailto link i en webbrowser eller en anden app. For at være klar, deaktiverer dette ikke de andre e-mail-konti eller udelukker deres brug i Mail-appen. Den indstiller simpelthen den foretrukne adresse som standard for mail. Selv efter at du har indstillet dette, kan du nemt skifte mailadresser i kompositioner.

Ændring af standard e-mail-konto i Mail for Mac

Du har selvfølgelig brug for flere opsætninger af e-mail-konti på Mac'en, for dette er en mulighed. Udover at denne proces er den samme med enhver moderne version af Mail app til Mac:

  1. Åbn Mail-appen i Mac OS X, hvis du ikke allerede har gjort det
  2. Træk menuen "Mail" ned og vælg "Preferences"
  3. Gå til fanen "Komponering"
  4. Søg efter "Send nye meddelelser fra:" og træk rullemenuen 'Konto af valgte postkasse' for at vælge den e-mail-adresse, der skal bruges som den nye standard
  5. Luk ud af præferencer, når du er færdig

Nu næste gang du går til at komponere en ny e-mail-meddelelse, enten fra Mail app eller andre steder, bliver den valgte e-mail-konto den nye standard e-mail-adresse, som en ny mail er sendt fra. Hvis den valgte e-mail-konto bruger en HTML-signatur, vil den også blive inkluderet som standard med hver ny mailbesked.

For de af os, der bruger Mail til personlige og professionelle e-mail-konti, passer denne indstilling godt sammen med altid at vise det fulde fulde navn og e-mail-adresse til modtagere i Mac Mail, så du kan være sikker på, at du ikke kun mislykkes i at skrive fra den rigtige e-mail-adresse, men også at sende og svare til den rigtige adressat.

Forresten, hvis du justerer dette på Mac'en, vil du næsten sikkert også ændre standard e-mail-kontoen på iPhone og iPad, forudsat at du bruger de samme e-mailadresser på farten også.