Sådan testes trådløse telefonbatterier

Trådløse telefoner har typisk brug for et batteri eller to for at de kan fungere. Et eller andet sted i dit hus har du mange en samling batterier. Batterierne kan være nye, gamle eller brugte. Du ved dog muligvis ikke nøjagtigt, hvor gamle de er, eller om de stadig er gode at bruge. Find ud af batteriets levetid med en batteritester. En batteritester giver dig mulighed for at læse resultaterne af et godt eller dårligt batteri, inden du beslutter dig for at bruge det.

Trin 1

Køb en batteritester. Du finder dem i hardware butikker og elektroniske detailhandlere. Sørg for, at batteritesteren er kompatibel med dit batteri (AAA, AA, 9v, C eller D).

Trin 2

Sæt batterierne i testeren. Proberne skal være på den lettere side af batteriet. Batteriet skal matche de positive og negative markeringer.

Trin 3

Læs resultaterne af batteritesteren. Et godt batteri har fuld opladning. Et dårligt eller dødt batteri har mindre end 10 procent af opladningen.

Læg de døde batterier (om nødvendigt) i en plastikpose. Tag batteriet til en elektronik- eller hjemmeforbedringsbutik til genbrug.