Software til design af træprojekter

Ikke kun en hobby, træbearbejdningsdesign kan være utroligt praktisk og nyttigt. Hele processen kan være vanskelig og kedelig, især i pre-design-fasen, hvor de fleste mennesker forsøger at forestille sig, hvordan det endelige produkt skal se ud, samt hvad de hypotetiske dimensioner vil være. Heldigvis er der i dag mange softwareprogrammer, der gør det muligt for disse pre-designfasefunktioner at komme til liv, hvilket hjælper dig med at planlægge dine fremtidige træbearbejdningsprojekter.

Software til picnicborddesign

Picnic Table Design Software giver træbearbejdere mulighed for at gøre lige, hvad de måske forestiller sig, at software med dette navn vil gøre --- design picnicborde. Oprettet af softwareingeniør David Eidsness giver Picnic Table Design Software dig mulighed for at oprette en tabel med specificerede dimensioner og form og derefter vise dig det nøjagtige antal, dimensioner og typer af kort, du har brug for for at konstruere det. Alle planer er konstrueret som baseret på brugerens input, hvilket giver masser af tilpasning.

Patio bordsoftware

Svarende til Picnic Table Design Software er Patio Table Software, der fås som en zip-fil, der kan downloades gratis. Det giver brugerne mulighed for at designe et terrassebord baseret på specifikke brugerindgange. Terrasseborde kan oprettes for at matche den størrelse, udseende og fornemmelse, som brugeren ønsker. Softwaren vil derefter opdele modellen i detaljer og fortælle brugeren listen over forsyninger, som han har brug for.

Easycab Pro Builder 7.0

Selvom borde og stole kan være vanskelige, kan skabe - især dem, der er oprettet med sofistikerede designs - være langt sværere. Easycab Pro Builder 7.0 giver træbearbejdere mulighed for at beregne 50 skabe på én gang. Der er også et bibliotek fyldt med foruddesignede skabstyper. Skabernes funktioner kan ændres efter brugerens præference. Ikke alene bryder det kabinets byggeproces ned i de grundlæggende korttyper og længder, der er nødvendige, det inkluderer også en estimeret prisregner, der giver dig mulighed for at estimere, hvor meget hvert kabinetdesign vil koste. Det giver mulighed for en tilpasset grænseflade, da brugeren kan sortere data og information efter flere kategorier, herunder "trætype", "etiket", "delnavn" og "delnummer."