Sådan finder du mit hus med Google

Hvis du er nysgerrig og vil se dit hus på Internettet, kan du finde det ved hjælp af Google. Den populære søgemaskine tilbyder flere tjenester på sin hjemmeside, herunder Google Maps. Med Google Maps kan du finde rutevejledning og endda se billeder af bestemte placeringer eller vartegn, inklusive dit hus.

Trin 1

Gå til Google Maps-webstedet, og indtast din husadresse i formularen ud for "Søg i kort", og tryk på "Enter". Et traditionelt kort åbnes med en placemark ved siden af, hvor dit hjem skal være.

Trin 2

Se på menuen med forskellige kortvisninger øverst til højre på kortet. Nogle visninger, du kan vælge imellem, inkluderer "Trafik", "Satellit" og "Jord". Du kan se billeder for at finde dit hus ved hjælp af satellitvisningen, men du har brug for Google Earth-pluginnet for at finde dit hus i Earth-visningen. Mens du kan finde dit hus ved hjælp af satellitvisning, kan du zoome tættere på ved hjælp af jordvisningen.

Trin 3

Klik på "Satellit" eller "Jorden" for at finde dit hus. Kortet vises nu i satellit- eller jordvisning, hvilket betyder, at du kan se billeder af din gade og dit hjem.

Klik på "+" for at zoome ind for at se dit hus. Klik og træk kortet for at se andre hjem på din gade.