Gratis Internet Explorer Fix it-værktøjer

Måske fryser din Internet Explorer (IE) eller går ned med tilfældige intervaller. Det er en almindelig begivenhed og ekstremt frustrerende, da du måske aldrig finder ud af, hvorfor det sker. En af de mest almindelige årsager er, at IE er blevet inficeret med malware (forkortelse for ondsindet software) fra et af de websteder, du har gennemset.

Malwareangreb på IE vises ofte i nyhederne, hvilket får mange brugere til at tro, at det er mere modtageligt for vira end andre browsere. Ifølge it-webstedet Ars Technica ser det imidlertid kun ud til, at IE er så modtagelig, fordi den har en meget større markedsandel end andre browsere, og derfor er den mere målrettet af virusskribenter.

IE version 8, hedder Ars Technica, er faktisk en af ​​de sikreste browsere derude. Hvis du har problemer med IE, er der masser af gratis software til at hjælpe dig, og nogle af de bedste er anført i denne artikel.

Ryd op i dit register

Før du prøver et IE-reparationsværktøj, er det vigtigt først at rense dit Windows-registreringsdatabase. Dit Windows-operativsystem, der kører din computer, opbevarer en database med al software og hardware, der er installeret på din computer, kaldet registreringsdatabasen. Desværre kan registreringsdatabasen blive beskadiget af malware eller lovligt installeret software, der ikke har slettet sig selv, når de blev afinstalleret. Registreringsdatabasen indeholder alle de indstillinger og kommandoer, der skal køre Internet Explorer, og så når det er beskadiget, kan det ikke længere kommunikere ordentligt med din browser og forårsage de problemer, du ser på skærmen.

For at rense dit registreringsdatabase anbefaler it-webstedet Ezine Articles den gratis download Registry Clean Up. Oprydning af registreringsdatabase scanner dine registrerings- og reparationsfejl. Dette skal igen rydde problemet med IE og få din computer til at køre meget hurtigere.

IE redder

Hvis IE går ned på en bestemt side, du har brug for - for eksempel en formular, du udfyldte - kan du gendanne den med IE Rescuer. IE Rescuer genstarter de sidst besøgte sider eller giver dig mulighed for at lukke siden for at åbne en tom fane. Hvis du havde skrevet oplysninger på en side, gendannes dette også. Programmet er til stede som et lille ikon på din værktøjslinje og giver en nyttig sikkerhedskopi, hvis du støder på problemer.

Microsoft anbefalede kontrol

På deres hjemmeside påpeger Microsoft, at ikke alle problemer med IE er forårsaget af malware. Mange sidefejl kan faktisk løses ved at tømme din browsers cache, ændre dine standard browserindstillinger og bruge andre kommandoer, der findes i din IE Toolbar. For en komplet liste over IE-browserproblemer, der ikke er forbundet med malware, og hvordan man løser dem, skal du besøge Microsofts websted (se afsnittet Reference).