Hvordan streamer jeg min fest til Internettet?

Streaming af en fest live på Internettet er en sjov måde at få folk, der ikke er i dit område, involveret i din begivenhed. Det kan være en god idé at streame en fest for familiemedlemmer, der er langt væk, eller for venner, der ikke kan klare det. Streaming parter giver ikke kun folk mulighed for at se dem, men det hjælper også med at få fart og spænding for en sag, som du prøver at promovere med dit parti.

Trin 1

Vælg et hosting- eller streaming-sted. Der er hundreder at vælge imellem. Se referenceafsnittet nedenfor for links til tre gratis websteder: Ustream, Justin TV og Webstreams Live. De fleste streaming-sider fungerer på nøjagtig samme måde.

Trin 2

Tilmeld dig på dit valgte live streaming site. De fleste websteder beder dig om at oprette en konto. Udfyld dit navn, vælg en adgangskode og tilføj nogle oplysninger om din placering.

Trin 3

Læs servicevilkårene, inden du er færdig med at oprette din konto. Selvom de fleste live streams giver dig mulighed for at udsende noget, forbyder nogle streams brugere at streame ulovlig eller pornografisk aktivitet.

Vent til webstedet udsteder en internetadresse til din stream. Det gør det, når du har givet oplysninger om dit webcam, og når du har tændt dit webcam. Når du har modtaget din webstedsadresse, sender dit webcam til dette websted. Du kan derefter henvise folk til dit festwebsted, og de kan indstille for at se, hvad der findes på dit webcam.