Sluk Genoptag på en Per App-basis i Mac OS X Lion med standardskrivning

I vores indlæg om, hvordan du deaktiverer Resume for Safari eller andre programmer i OS X 10.7, påpegede flere af vores kommentatorer, at det ikke er nødvendigt at ændre de enkelte applikationsmapper. Alternativt kan du slukke Genoptag på basis af per-app ved hjælp af en standardkommandokommando, der er indtastet i Terminal.

Sluk genoptag på en per-app basis

Her er et par eksempler på standard strenge til individuelle applikationer, og så viser vi dig, hvordan du finder dine egne strenge til andre applikationer:

Sluk Genoptag til Safari
defaults write com.apple.Safari NSQuitAlwaysKeepsWindows -bool false

Sluk for Google Chrome
defaults write com.google.Chrome NSQuitAlwaysKeepsWindows -bool false

Sluk for QuickTime Player X
defaults write com.apple.QuickTimePlayerX NSQuitAlwaysKeepsWindows -bool false

Sluk for preview
defaults write com.apple.Preview NSQuitAlwaysKeepsWindows -bool false

Du vil gerne genstarte, uanset hvilken applikation du har deaktiveret funktionen for, for at ændringerne kan træde i kraft.


Deaktivering af CV for andre applikationer
For at deaktivere Genoptag med andre programmer, vil du have adgang til din personlige bibliotekskatalog (husk at / Bibliotek og ~ / Bibliotek er forskellige), så du kan finde den nøjagtige appnavnetsyntax. Den mappe, du leder efter, er:

~/Library/Saved Application State/

Jeg kan godt lide funktionen Gå til mappe, da det er let at få adgang til med Command + Shift + G, men du kan komme derhen via Option-Clicking på Go-menuen.

Når du er i dit personlige biblioteks Gemte applikationsstatus-mappe, er det, du søger, com.developerName.ApplicationName.savedState. I et andet eksempel vælger vi Terminal, som er i denne mappe som com.apple.Terminal.savedState.

Slet udvidelsen '.savedState' og indtast den første del af katalognavnet i samme kommando som ovenfor, så det vil se ud:

defaults write com.apple.Terminal NSQuitAlwaysKeepsWindows -bool false

Indtast det i kommandolinjen og genstart Terminal og Genoptag vil ikke længere blive aktiveret for den pågældende app. Ligesom den anden metode kan du gøre dette med så mange eller så få apps som du vil.

Sådan tænder du CV igen for specifikke applikationer

Genindstilling af CV i Lion er lige så nemt som at slukke det, vi skal bare justere standardkommandoen med en TRUE sætning i stedet for FALSE. Hvis du tager Safari som et eksempel, ville kommandoen være:

defaults write com.apple.Safari NSQuitAlwaysKeepsWindows -bool true

Genstart igen Safari, og du vil finde CV er igen. Bemærk, at hvis du deaktiverer CV på hele systemet via præferencepanelet, skal du genaktivere det separat.

Takket være vores kommentatorer, som påpegede standardindstillingerne, skriv kommandoer!