Sådan udskrives en banner derhjemme

Et alternativ til dyre bannere, der sandsynligvis kun får engangsbrug, er at lave dit eget hjemmelavede banner med Microsoft Word. Softwaren kan give banneret et unikt og tilpasset look. Imidlertid kan printere ikke producere kontinuerlige lange bannere. I stedet opdeler printeren banneret i flere almindelige sider i brevstørrelse, som du enten kan lime eller tape sammen for at lave et banner i fuld længde.

Instruktioner

Trin 1

Åbn Microsoft Word. Dette skulle føre dig til et tomt dokument. I tilfælde af at du ikke kan se et tomt dokument, skal du gå til "File" og derefter "New".

Trin 2

Gå til "File", og vælg "Page Setup". En dialogboks åbnes, vælg "Liggende" retning og tryk på "OK" nederst. Du skal beslutte, hvor længe du vil have banneret. For eksempel, hvis det er at sige "Tillykke med fødselsdagen", og du skriver tre bogstaver pr. Side, vil det være fem vandrette bogstaver i størrelse. Placer markøren i begyndelsen af ​​dokumentet, og hold knappen "Enter" nede på tastaturet, indtil du ser, at dokumentet har produceret fem blanke sider.

Trin 3

Placer markøren tilbage på side 1. Gå til "Indsæt" placeret øverst på dokumentets menulinje, vælg "billede", og der vises en rullemenu, hvor du vælger "Word Art." Dialogboksen "Word Art" åbnes. Vælg den type "Word Art", du vil bruge, og tryk på "OK". En dialogboks med titlen "Edit Word Art Text" åbnes. Det er her, du skriver de første tre bogstaver i banneret og vælger skrifttypen. ændre ikke skriftstørrelsen, du gør dette manuelt. Når dette er afsluttet, skal du vælge "OK".

Trin 4

Klik på den tekst, der nu vises i Word-dokumentet. Du vil se en boksform omkring Word Art. Hold musemarkøren over hjørnet af feltet, og du skal se din musemarkør skifte til en pil med dobbelt ende. Klik og hold venstre museknap nede, og træk tekstboksen. Brug denne metode til at trække og gøre teksten så stor som muligt inden for sidens margener.

Trin 5

For at ændre farverne på Word Art skal du højreklikke med musen. En drop-menu vises, vælg "Format Word Art." En dialogboks åbnes. Klik på fanen "Farver og linjer", hvor du vil se de forskellige farveindstillinger.

Når de første tre bogstaver er færdige, skal du gentage trin 3, 4 og 5, indtil du har afsluttet dit "Tillykke med fødselsdagen". Gå videre til efterfølgende sider efter behov indtil afslutningen. For at udskrive skal du gå til "File" og vælge "Print". Et udskrivningsvindue åbnes, og vælg "OK" nederst i feltet for at udskrive dit dokument.