Tryk på en dato i e-mail for at tilføje til iPhone Kalender

Du kan hurtigt tilføje datoer til din iPhone Kalender ved bare at trykke på en hvilken som helst dato i iPhone Mail-klienten:


Dette er et super nemt trick, der virker som sådan:

  • Åbn Mail-appen som sædvanlig, og åbn en e-mail, der indeholder en dato
  • Tryk på datoen, og tryk derefter på "Opret begivenhed"

Du vil straks blive taget til Kalender-appen, hvor du kan indstille yderligere planlægningsdetaljer, eller bare gå med, hvad det allerede har udfyldt for dig.

Som standard vil begivenheden indeholde emnelinjen i e-mailen som standardhændelsesnavnet, og enhver dato og / eller tidsinformation, der er inkluderet i den region, du har tappet, vil blive konfigureret som aftaletid i Kalender-appen.

Jeg har brugt denne funktion i lang tid nu og finder det at være den hurtigste måde at indstille aftaler, der er blevet diskuteret i e-mails, men det er også fantastisk til at tilføje ting som koncerter, fly, dating detaljer og meget mere. Da vi alle er så afhængige af vores smartphones i disse dage, er det en af ​​de funktioner, der er en glimrende tidsbesparende.

Et andet godt trick? E-mail dig selv datoer og tider for hurtigt at tilføje dem til din kalender i stedet for at skrive dem ud, eller tilføj datoer og begivenheder med Siri ved hjælp af enkle naturlige sprogkommandoer.