Sådan gendannes en virusinficeret fil

Computervirus skal være en bekymring for enhver computerejer. Ikke kun sænker vira systemets ydeevne og stjæler muligvis personlige oplysninger, men de kan også deaktivere en computer fuldstændigt og forårsage et totalt tab af data. Selvom antivirussoftware og sikre internetvaner langt fra forhindrer en virusinfektion til at begynde med, er der altid en risiko for, at en glider igennem og inficerer vigtige filer på dit system. Ikke alle filer er i stand til at blive repareret fra en virusinfektion, og processen med at prøve det tager noget tid og tålmodighed.

Trin 1

Få adgang til min computer via menuen "Start" og klik på "Egenskaber".

Trin 2

Vælg fanen "Performance", og vælg derefter "File System".

Trin 3

Klik på "Fejlfinding", og vælg derefter "Deaktiver systemgendannelse." Dette er nødvendigt inden du prøver på en filreparation, så computeren ikke henter en tidligere version af filen, der også har en virusinfektion.

Trin 4

Åbn din antivirussoftware, og vælg "Opdater" for at hente de nyeste virusdefinitioner og -oplysninger. Dette vil gavne dig, når du prøver at slette eller reparere virusinficerede filer.

Trin 5

Scan hele dit system ved hjælp af din antivirussoftware. Det viser en liste over inficerede filer i slutningen af ​​scanningen.

Højreklik på hver fil, du vil reparere. Vælg "Reparer" i genvejsmenuen. Antivirussoftwaren sletter virussen og gendanner den originale fil, hvis den er i stand til at gøre det.