Brug en iPhone uden en dataplan

For at få mest muligt ud af en iPhone skal du selvfølgelig have internetadgang, men for dem der bor i områder, hvor wi-fi-adgang er allestedsnærværende, kan du potentielt spare nogle penge på en månedlig mobiltelefonregning ved ikke at have data plan.

Nej, jeg mener ikke kun at slukke data på telefonen, jeg mener at have en simpel stemme- og sms-plan uden nogen dataplan overhovedet. Disse tal- og tekstplaner forsvinder hurtigt, men de kan resultere i en lav regning på omkring $ 25 pr. Måned med masser af taletid og tekstbeskeder. For at opnå dette skal du bruge et par ting.

Krav:

  • Unlocked iPhone - iPhone skal være GSM ulåst, enten fra en software oplåsning eller en original hardware låst enhed. Apple sælger iPhone 4S ulåst for $ 649 og op
  • En simpel mobiltelefon plan og det er SIM-kort uden data - normalt fra en ældre "dumbphone" eller en billig pay-go telefon

Afhængigt af hvor gammel den datafrie plan er, skal du muligvis trimme ned SIM-kortet, så det passer ind i iPhone 4 og 4S micro SIM-slot. Dette ville dog ikke være nødvendigt for iPhone 2G, 3G eller 3GS.

Opsætning af iPhone med ingen dataplan

Hvis du har disse to ting, er det nemt at konfigurere den datafrie iPhone:

  1. Sluk først data ved at starte Indstillinger, tryk på "Generelt", tryk på "Netværk", vend "Cellular Data" -knappen til OFF
  2. Indsæt nu det gamle datafrie SIM-kort i iPhone og vent et øjeblik eller derom for at få service

Det første skridt er vigtigt, fordi det forhindrer iPhone i at forsøge at bruge data, som uafbrudt kan tilmelde dig en dataplan med nogle luftfartsselskaber. AT & T har været kendt for at opdage og automatisk tilføje dataplaner til smartphones, mens T-Mobile angiveligt er mindre tilbøjelige til at gøre det. Når det gamle SIM-kort er indsat, skal du hurtigt få service og være i stand til at foretage og modtage telefonopkald og tekstbeskeder.

For at bruge en iPhone 4 eller iPhone 4S med T-Mobile, kan du følge vores T-Mobile iPhone 4S opsætningsguide til konfiguration af MMS, men spring over afsnittet "Cellular Data Network".

Selvfølgelig er det ulåste iPhone-aspekt temmelig dyrt og kan hurtigt gøre denne hele ideen umulig. Hvis du er på udkig efter flere ideer til at sænke den månedlige iPhone-faktura, er den næste billigste løsning - og den indeholder data - at oprette en forudbetalt iPhone, som iPhone uofficielt er i stand til at støtte på pay-go-basis med AT & T, eller hvis du har en ulåst enhed, kan det også fungere med T-Mobile.

Tak til Anthony F for tip og information om AT & T.