Skift et Apple TV 2 til en webserver

Så du har allerede konfigureret din Apple TV2 til at køre XBMC, og nu er du ked af det. Hvorfor ikke skifte ATV2 til en webserver som gutterne hos MacMiniVault gjorde? Ja dette link åbner en webside, der serveres fra en Apple TV2. Du kan gøre det selv med dit eget Apple TV uden for meget arbejde, bare lidt tålmodighed.

Før du kommer i gang, skal du jailbreak Apple TV2 med Seas0nPass, Seas0nPass er det nemmeste jailbreak-værktøj rundt, men du kan bruge PwnageTool eller Redsn0w, hvis det flyder din båd. Når du har gjort det her, er det et overblik over, hvad du skal gøre:

  • SSH i den nyligt fængslede Apple TV2 fra Terminal, er standard rodadgangskoden 'alpine', og du skal vide AppleTV2s IP-adresse, eller du kan prøve at bruge værtsnavnet apple-tv.local:
  • ssh [email protected]

  • Skift rodadgangskoden fra alpine til noget andet ved at skrive 'passwd'
  • Installer Lighttpd på Apple TV2 ved hjælp af apt-get:
  • apt-get install lighttpd

  • Brug din foretrukne SFTP-app (CyberDuck er gratis) til at uploade en lighttpd config-fil til /etc/lighttpd.conf - her er en prøve lighttpd.conf at arbejde fra
  • Start nu lighttpd server med (du kan muligvis køre dette som / usr / sbin / lighttpd-angel):
  • lighttpd-angel -f /etc/lighttpd.conf

Din Apple TV2-webserver skal nu være i gang, dette kan verificeres ved at trække ATV'ens IP-adresse i en webbrowser.

Hvis du vil have, at webserveren skal starte automatisk, når Apple TV starter eller genstarter, skal du tilføje et launch agent plist til / Library / LaunchDaemons /, plistfiler er anderledes end bash script, idet du skal stave ud hvert enkelt flag og argument som en streng. I dette tilfælde vil kommandoen til at udføre lighttpd-engel oversætte til plistnøgler, der ser noget ud som dette:

Denne gennemgang er ikke perfekt endnu, det er en uddybende version fra de superforenklede instruktioner på MacMiniVault, som installerer denne levende Apple TV webserver kun for at se, hvor godt den skal håndtere trafikbelastningen.