Bliv sane med flere e-mail-konti på en iPhone ved at bruge forskellige apps

Mange af os jonglere flere email-konti i disse dage, en til arbejde, en til personlig, en til forskellige web-tilmeldinger, og hvad som helst andet. Selvom du nemt kan konfigurere standard iOS Mail-appen til at administrere flere konti og indbakke og vende mellem dem selv, er en anden tilgang at adskille postkonti fuldstændigt ved at bruge forskellige apps til hver konto og kun starte dem, når det er nødvendigt.

Dette giver mulighed for utrolig simpel styring af forskellige postkonti, og du kan nemt adskille arbejde fra spil og spam fra de vigtige ting ved kun at gøre brug af den app, der passer til brugen. Vil du ikke læse arbejds email i weekenden? Start ikke den udpegede arbejdsapp. Ønsker du ikke at have junkmail sobrer lommen konstant, når noget lander i din indbakke? Deaktiver advarsler for den angivne app uden at påvirke den vigtige mail i de andre. Plus, du har den ekstra sanitetsbonus, hvis du ikke har et kæmpe nummer som den røde advarselsskilt på Mail-appen.

Den indlysende advarsel med denne tilgang vil være afhængigheden af ​​de ekstra konti, der enten er Gmail eller Yahoo Mail, men overvejer, hvordan allestedsnærværende disse tjenester er, det burde ikke være meget af et problem. Gå over til App Store og download en (eller begge) af de gratis apps til Ymail og Gmail:

  • Få Yahoo Mail til iOS
  • Få Gmail til iOS

Der er ikke meget at konfigurere med enten en app direkte, bare logge ind med den relevante konto for begge eller en og du vil være i den respektive e-mail-indbakke.

Det virkelige trick her er hvordan du bruger apps og bevare dine individuelle email-konti helt adskilt, og det kommer til at komme ned til selvkontrol og bevare grænserne mellem konti. Du vil opdage, at finjusteringskontrollen over Notification Center hjælper dette, som er gjort i Indstillinger> Meddelelser> GMail og indstillinger> Meddelelser> Yahoo! Post. For mit formål har jeg Gmail oprettet med et badge, men ingen advarsel, og en gammel Yahoo-konto tjener som en spand til nonsens mail får ingen anmeldelser.

Du kan selvfølgelig gøre det samme på en iPad og iPod touch, og på skrivebordssiden af ​​ting kan det være bedst at oprette en ny brugerkonto for at tvinge den slags adskillelse - som forresten ville være en fremragende funktion i iOS - brug enten WebMail, corporate VPN eller konfigurér Mail app forskelligt for hver konto.