Hvad er Blu-ray bonusvisning?

Blu-ray Bonus View er endnu en måde at opleve dine yndlingsfilm på hjemme. Mens tidligere Blu-ray-maskiner ikke har denne mulighed, gør senere modeller det, så du kan få ekstra viden om en bestemt film, mens filmen afspilles. Indstillingen Bonusvisning er ikke tilgængelig for alle Blu-ray-titler, men titler, der tilbyder det, udvider din viden om filmfremstillingsprocessen.

Bonusvisningen

Blu-ray Bonus View-indstillingen giver dig mulighed for at se kommentar til billede i billede under filmen. Kommentarerne leveres fra en række mennesker involveret i filmfremstillingen, såsom skuespillere, producenter, forfattere eller instruktør. Denne funktion svarer til at se en standard DVD med lydkommentaren på - bortset fra at du faktisk kan se den person, der giver kommentaren. Når den er aktiveret, vises en mindre skærm på dit tv. På den mindre skærm vil der være en video af den person, der giver kommentaren. Ligesom standard lydkommentarer har du muligheden for at slå Bonus View til eller fra baseret på dine præferencer.

Krav

Ældre Blu-ray-afspillere - også kendt som Profile 1.0-afspillere - indeholder ikke hardwarekravene for at aktivere indstillingen Bonus View. Blu-ray-afspillerprofilen 1.1 - også kendt som den endelige standardprofilmodel - var den første version, der tilbød bonusvisningsmuligheden. Profil 1.1-modellen har 256 MB hukommelse, en sekundær videodekoder og en sekundær lyddekoder. Alle tre elementer er nødvendige for at betjene indstillingen Bonusvisning. Uden den sekundære lyddekoder kunne du ikke høre kommentarerne. Du ville ikke være i stand til at se kommentatoren uden den sekundære videodekoder.

Lydindstilling

Hvis du vælger at bruge Bonus View-funktionen, mens du ser en Blu-ray-film, har du tre muligheder med hensyn til baggrundslyd. Den første mulighed er kun at høre kommentarerne bliver talt. Den anden mulighed er kun at høre lyden fra hovedvinduet - eller selve filmen. Dette giver dig mulighed for at se skuespilleren, instruktøren osv., Mens hun taler, men du vil ikke være i stand til at høre, hvad hun siger. Den tredje mulighed er at høre både kommentaren og filmen på samme tid.

Formål

Den største fordel ved at bruge indstillingen Bonus View, mens du ser en Blu-ray-film, er at få ekstra indsigt i produktionen af ​​en filmscene. Generelt følger kommentaren med filmen, så kommentatoren til enhver tid diskuterer den scene, du ser. Du kan aktivere denne mulighed for bestemte scener eller for hele filmen. Dog ikke alle Blu-ray-diske har indstillingen Bonusvisning. Sørg altid for at kontrollere emballagen på en disk for at se, om den indeholder muligheden inden køb.