Beta 6 af iOS 9.3, OS X 10.11.4, tvOS 9.2 og WatchOS 2.2 udgivet til testning

Apple har udgivet et væld af beta-softwareopdateringer til brugere, der deltager i de offentlige beta- og udvikler beta-testprogrammer, herunder iOS 9.3 beta 6, OS X 10.11.4 beta 6, watchOS 2.2 beta 6 og tvOS 9.2 beta 6. Hver nybyggeri fortsætter med at understrege fejlrettelser og forbedringer til beta-udgivelserne, da den endelige version nærmer sig.

Den nye beta-softwareopdatering er tilgængelig nu via opdateringsmekanismen Over the Air på enkelte enheder, der kører en tidligere beta-udgivelse. IOS og tvOS, der går til appen Indstillinger og til Software Update, afslører den 6. beta for hvert operativsystem. I OS X, kommer til Mac App Store opdateringer fanen afslører den seneste beta build af OS X El Capitan 10.11.4. WatchOS betas opdateres via den parrede iPhone Watch-app.

iOS 9.3 indeholder adgangskodebeskyttede noter i Notes-applikationen, Wi-Fi kræver Verizon-brugere og en Night Shift-tilstand, der ændrer farvetone på skærmen, som aftenen nærmer sig til at være blødere på øjnene. Multi-bruger understøttelse til iPad er også tilgængelig for enkeltpersoner i uddannelsesmiljøet, men den meget ønskede funktion er endnu ikke tilgængelig.

OS X 10.11.4 indeholder support til adgangskodebeskyttede noter, levende billeder i appen Meddelelser og andre mindre forbedringer.

tvOS 9.2 indeholder Bluetooth tastatur understøttelse, diktat support i søgefelter og nogle andre funktioner forbedringer.

WatchOS 2.2 indeholder præstationsforbedringer, forbedringer af Maps-appen og nogle andre mindre ændringer.

Selv om der ikke er nogen tidslinje kendt for, hvornår de endelige versioner af disse softwareopdateringer vil blive gjort tilgængelige for offentligheden, har det længe været antaget, at Apple ville frigive de endelige versioner på samme dag som en formodet martsbegivenhed, hvor en opdateret 4 "iPhone og opdateret iPad vil blive frigivet.