Sådan stoppes afbrydelser i en streamingfilm

Streaming af en film online giver dig ofte mulighed for at blive hjemme i stedet for at skynde dig ud til videobutikken. Websteder som YouTube, Netflix og Hulu giver dig mulighed for at se alt fra hjemmevideoer og virale videoer til film- og tv-shows ved hjælp af din computer og en internetforbindelse. Hvis din streamingoplevelse er langsom eller hakket, skal du kontrollere dine indstillinger og forbindelser for at sikre, at de er indstillet til optimal filmvisning online.

Trin 1

Ryd din cache for at give mere plads til midlertidigt at modtage de filer, der er nødvendige for at streame video. Din cache er, hvor midlertidige internetfiler opbevares. Hvis cachen er fuld, kan din afspilning være urolig eller af lav kvalitet. Rens din cache ved at klikke på "Start" -knappen, derefter "Kontrolpanel" og "Internetindstillinger." Find derefter overskriften "Midlertidige internetfiler", mens du er på fanen Generelt, og klik på "Slet filer", derefter "Slet alt offlineindhold."

Trin 2

Tjek din internetforbindelse for at sikre, at den fungerer korrekt. Den hastighed, hvormed en online film buffrer og spiller, afhænger af hastigheden på dit internet. Hvis dit internet fungerer langsomt, eller hvis du allerede bruger båndbredde ved at downloade andre billeder, programmer og videoer, vil dit internet være langsommere, hvilket kan resultere i afbrudt video og urolig afspilning.

Trin 3

Juster buffertiden, hvis du streamer direkte til Windows Media Player. Bufferingstiden er den mængde video, der indlæses, før filmen begynder at afspilles. Jo højere du indstiller din buffertid, jo mere film indlæses inden afspilning. Det tager længere tid at indlæse, men du kan se uden buffere afbrydelser. Klik bare på "Vis" i Windows Media Player, derefter på "Indstillinger" og "Avanceret". Vælg "Streaming Media", og juster skyderen for at give mere buffertid.

Tryk på "Pause", når din film begynder at afspilles i din webbrowser, og gå væk fra din computer i kort tid. Dette gør det muligt for mere af filmen at buffer, før du begynder at se filmen, så der er mindre chance for, at din film bliver afbrudt af indlæsningstider.