Tilføj en selvudløser til iPhone-kameraet med tredjepartsprogrammer

En funktion er, at iPhone-kameraappen, der er hårdt brug for, er et selvudløser, som gør det muligt at indstille en tidsforsinkelse, siger 10 sekunder, før kameraet optager et billede. Dette gør det muligt for fotografen at sætte kameraet op et sted, indstille timeren og derefter gå videre til at være inden for rammerne af deres eget skud. Det er en udbredt og vigtig kameraoption til at tage gruppebilleder af familie og venner, når der ikke er en anden person rundt for at tage billedet, og i en alder af at sende alt til Facebook og Instagram, bruger mange mennesker bare den til at skyde "Selfies" også. Selvudløserfunktionen er så udbredt og så standard på alle andre digitalkameraer derude, at det faktisk er helt overraskende, at Apple ikke har inkluderet det i iOS-kameraerne endnu.

Den gode nyhed er, at mange tredjepartsudviklere er trådt ind for at udfylde tomrummet, så mens vi venter på den uundgåelige tilføjelse til iPhone-standardkameraappen (vi håber i det mindste), er der mange forskellige muligheder at vælge imellem, hvis du ønsker evnen til at indstille en timer til at tage et billede. Vi dækker en gratis mulighed, fordi hvis du bare ønsker at skyde selvoptimerede billeder, så er der ikke meget grund til at betale for noget så grundlæggende, der næsten helt sikkert vil blive inkluderet i IOS på et eller andet tidspunkt, men vi 'll også dække en god betalt app, der er lidt mere fuldt udstyret til dem, der leder efter mere avancerede timer muligheder og bare et generelt avanceret kamera.

TimerCam - Gratis

TimerCam er nok den bedste gratis mulighed for en simpel selvudløser app, hvis det ikke er andet end at være gratis og bemærkelsesværdigt grundlæggende. Brug TimerCam er lige så enkelt som det bliver, tryk på nummeret på skærmen for at indstille timeren i sekunder, den gratis version har muligheder i 5, 10, 15 og 30 sekunder. Der er et skifte til at skifte fra forreste til bagkamera, og til at bruge flash eller ej. Det er virkelig alt der er til det. Nej, t er ikke det mest attraktive i verden med et fugly orange brugergrænseflad og nogle ikke-retina elementer, men det virker fint, og hvis alt du vil gøre er at tage et par timer skud hver gang imellem er det mere end tilstrækkelig.

  • Få TimerCam på App Store (gratis)

Som vi har sagt, hvis du bare ønsker at tage et lejlighedsvis skud eller to med timer-indstillingen, skal du bare få TimerCam og sætte op med grimheden og annoncerne (og ja, du kan blokere dem midlertidigt ved at tænde AirPlane-tilstand) . Hvis du vil have flere muligheder generelt eller en pænere brugergrænseflade oplevelse, er de to næste app muligheder betydeligt bedre apps, men de koster dig en kop kaffe.

Kamera + - $ 1 (Til salg)

Kamera + er grundlæggende hvad iPhone Camera app skal være. Det har den selvudløser-løsning, vi alle er på udkig efter, men Camera + er meget mere end det, og med minimal indsats kan du udnytte avancerede kamerafunktioner som at kontrollere fokus og eksponering separat, i stedet for at låse dem sammen som i standard iPhone Kameraapp. Der er også enkle muligheder for at justere belysning og eksponering for forskellige scenetyper, evnen til at justere farver, temperaturer, hvidbalance og toner lige i appen og en håndfuld filtre, der ikke ser klistret ud (i modsætning til nogle af de andre der ude). Du får også rutenettet, digital zoom, en lommelygte skifte til lys for motiver til portrætter, en digital stabilisator, synkronisering af clouds mellem dine andre iOS-enheder og en ret god billedleder. Alle disse sideværdier når ud over omfanget af den timerfunktion, vi leder efter, men Camera + er virkelig en glimrende app, og hvis du er en ivrig iPhone-fotograf, skal den virkelig indgå i dit apprepertoire.

  • Få kamera + på App Store ($ 0, 99 på salg)

Den eneste virkelige svaghed i Camera + er, at du måske finder timeren selv at være noget begrænset, og da det er det primære formål, vi leder efter her, kan en app der fokuserer på det og forgrening derfra være bedre egnet til dig.

PhotoTimer - $ 1.99

PhotoTimer har de samme generelle selvudløserfunktioner som TimerCam, men indeholder timing-indstillinger på op til et minut før udløsningen. Der tilbydes en gitterguide som standardkameraapp for tredjedelsregistrering, zoomindstillinger og derefter filialer til flere kunstneriske indstillinger med valgfri collage, farvejustering, rammer, fotoeffekter og bedre delingsfunktioner. Det er også retina klar og har et meget bedre brugergrænseflade end TimerCam, men igen, hvis alt du ønsker at gøre er at tage et selvbetjent billede hver gang imellem, så er der ringe grund til at købe PhotoTimer. På den anden side, hvis de avancerede muligheder er fornødenheder eller lyder godt, er $ 2 temmelig billigt at tilføje en hårdt tiltrukket funktion til iPhone's kamera.

  • Få Photo Timer på App Store ($ 1, 99)

For at indstille timer nedtællinger er PhotoTimer nok det bedste, men det er ikke så godt som at redigere fotos eller fine knapper som Camera +. På den anden side, hvis du bare vil bruge timerfunktionen, kan du bruge PhotoTimer og derefter redigere billederne via den fremragende Snapseed-app, som er gratis og muligvis den bedste billedredigeringsapp til forbrugerniveau på iPhone (og iPad til det betyder noget).

iOS 7 ... tag venligst selvudløser!

Det virker lidt mærkeligt for et af de mest grundlæggende punkt-og-shoot-funktioner i et kamera, der ikke skal bundtes på iPhone sammen med mulighederne for beskæring, HDR og Panorama, men her håber jeg at iOS 7 eller senere vil tilføj funktionen ... før end senere!