Sådan bruges en Sharp UX-510 faxmaskine

Sharp UX-510 faxmaskinen er en økonomisk fax / kopimaskine, der bruger almindeligt papir og termisk film. Sharp UX-510 har mange andre funktioner, som ikke er beskrevet i denne artikel, såsom automatisk generering af faxomslag, trykte statusrapporter, korrektion af sommertid og hurtigopkald. Det fungerer meget godt som en standard touch-tone telefon.

Sharp UX-510 kræver indledende opsætning for at muliggøre dens grundlæggende drift.

Sætte op

Kontroller, at pakken indeholder alle disse emner: UX-510 faxmaskine, papirbakke, dæksel til papirbakke, telefonhåndsæt og ledning, startrulle af billedfilm med optagerulle, telefonledning, tre gear, en flange og udskrevet manual. Gearene og flangen er lavet af grøn plast og bruges til installation af billedfilmen.

Hvis du bruger en telefonsvarer, skal du slutte den til "TEL. SET" -stikket på bagsiden af ​​faxmaskinen.

Forbind telefonledningen til "TEL. LINE" -stikket.

Tilslut telefonhåndsættet. Lyt for at sikre dig, at du har en klartone.

Installer nu startbilledfilmen. Fjern ikke elastikken fra det endnu. Anbring et tandhjul i hver ende af filmrullen, så tappene på gearene passer til spalterne på spolen.

Åbn udskriftsrummet, og slip filmen ind. Gearene passer i åbningerne på hver side af udskriftsrummet. Skær nu elastikken og fjern den.

På dette tidspunkt har du et gear og en flange. Indsæt flangen i venstre ende af den tomme spole og gearet i højre ende af den tomme spole.

Træk nu den tomme spole mod bagsiden af ​​udskriftsrummet, og sæt flangen og gearet ind i åbningerne på siderne. Vind filmen jævnt på spolen, indtil der ikke er noget slap. Luk dækslet til udskriftsrummet.

Ilæg maskinen med almindeligt papir, op til 200 ark, og udskift dækslet til papirbakken.

Indtast dit navn og telefonnummer i maskinen som krævet af FCC-reglerne for faxoverførsel. Tryk på "FUNCTION" og derefter "3". Du vil se "ENTRY MODE" i displayområdet.

Tryk nu to gange på "#". "OWN NUMBER SET" vises i displayet.

Tryk start". Indtast dit eget faxnummer. Tryk på "START" igen, når du er færdig.

Indtast dit navn med taltasterne. Tryk på "1" for et mellemrum eller "#" i en periode. Når du er færdig, skal du trykke på "START" og derefter "STOP".

For at indtaste dato og klokkeslæt skal du trykke på "FUNCTION" og derefter på "3". Du vil se "ENTRY MODE" i displayområdet. Tryk nu på "*" fire gange. Displayet skifter til "DATE ​​& TIME SET".

Tryk på "START", og indtast to cifre for måneden, f.eks. "01" i januar til "12" i december.

Indtast nu to cifre for månedsdagen.

Indtast derefter de sidste to cifre i året.

Indtast to cifre i timen og to cifre i minuttet.

Tryk på "*" for a.m. eller "#" for p.m.

Tryk på "START" og derefter "STOP". Nu vil dit navn, telefonnummer, tid og dato blive inkluderet øverst på hver side af dine udgående faxer.

Afsendelse af en fax

Placer dokumentet med forsiden nedad, og skub det forsigtigt ind i dokumentføderen.

Løft telefonhåndsættet, og ring faxnummeret.

Når du hører faxen modtages i den anden ende, skal du trykke på "START" og udskifte telefonhåndsættet.

Modtagelse af en fax

Hvis din faxmaskine er i "AUTO" -tilstand, svarer den i faxtilstand efter den fjerde ringetone og modtager og udskriver faxer.

Hvis du besvarer et indgående faxopkald, vil du høre en faxtone. Hvis "MODTAGELSE" vises i displayet, læg på, og faxen modtages og udskrives. Hvis du ikke kan se "MODTAGELSE", skal du trykke på "START" og derefter lægge på.

For at skifte tilstand skal du trykke på "RECEPTION MODE", indtil "AUTO" eller "MANUAL" vises i displayet. I tilstanden "MANUAL" besvarer du alle opkald.

Elementer, du har brug for

  • Sharp UX-510 faxmaskine

  • almindeligt papir

Tips

Startrullen med billedfilm udskriver ca. 65 sider. Når dette løber ud, skal du købe UX-15CR-billedfilm fra en kontorforsyningsbutik.

Advarsler

Hvis fortrolige dokumenter udskrives fra din faxmaskine, kan teksten læses på den brugte billedfilm.