Se tidsstempler til meddelelser på iPhone, iPad, iPod Touch

Meddelelsen app til iOS giver nu alle mulighed for at se tidsstempler for enhver sendt besked eller modtaget besked direkte i appen. Dette giver dig mulighed for at vide præcise korrespondancetyper, når en besked blev sendt eller modtaget, hvilket giver den præcise time og minut for hvert enkelt element i dialogboksen. Dette er et praktisk trick, der er let at savne på iPhone og iPad, men også lige så nemt at bruge, når du ved, at det er der og hvordan det virker.

Sådan ses timestamps for samtaler på Meddelelser til iOS :

Sådan ses tidsstempler på iMessages på iPhone, iPad

Meddelelsen app giver dig mulighed for at se, hvornår beskeder blev sendt og modtaget let, men det er lidt skjult. Det virker som dette:

  1. Åbn Messages-appen i iOS
  2. Gå til en samtale med en kontakt i Meddelelser
  3. Tryk og hold på en besked, og træk derefter til venstre for at se tidsstempler

Den nødvendige gest er lidt som en træk. Du skal fortsætte med at holde swipe for at få vist tidsstemplerne på højre side af meddelelsesdisplayet.

Hvis du slipper holdet, vil meddelelserne svinge tilbage og dække tidsstemplet igen.

Ja, det fungerer også for iMessages, MMS multimedietekster, ud over standard SMS-beskeder. Hvis det er i appen Beskeder, og du er post-iOS 7 og iOS 8, kan du se tidsstempel, uanset om den anden modtager kører iOS overhovedet. For at se mere end en lille håndfuld meddelelsestidsstempler skal du rulle rundt i meddelelsesvinduet for at gøre det på iPhone og iPod touch, mens den større iPad i displayet selvfølgelig vil vise mange flere tidsstempler og meddelelser samtidigt.

Der er ingen åbenbar indikator for denne funktion, så meget som at slette meddelelser, hvis du ikke bliver fortalt specifikt, hvordan du gør det, vil du sandsynligvis kun finde det ved et uheld eller ved opdagelse.

Tidligere måtte du stole på den første besked i en samtale, som ville have en tidsstempel synlig før en besked, og de ville kun eksistere, da der var gået en betydelig tid mellem meddelelser, der blev sendt og modtaget. Starttidspunktet inklusive startdatoen for en messagesamtale eksisterer stadig øverst på en bestemt samtale, men nu kan du få meget mere præcis information med de enkelte tidsstempler, hvilket gør dette til en fantastisk funktion inkludering.

I en beslægtet note skal du ikke glemme at justere Beskeder for at vise det fulde kontaktnavn for at undgå forvirring, når du er i samtaler.